• 📰 voetbalzonenl
  • 30 sec. here
  • News: 15%

Lees verder

Real wilde de bezoekers direct de wil opleggen in de openingsfase van de wedstrijd. Onder meer Rodrygo, Nacho Fernández en tot drie keer toe Joselu namen het vijandelijke doel onder vuur zonder te scoren. De aanhouder wint, zo bleek woensdagavond maar weer, daar de thuisploeg op slag van rust alsnog op voorsprong kwam. Federico Valverde zag zijn pass met wat geluk bij Lucas Vázquez belanden.

De tweede treffer viel ruim tien minuten na rust en kwam op naam van Joselu. Rodrygo bracht de in Stuttgart geboren Spanjaard in stelling met een fijne voorzet en zag hoe laatstgenoemde de bal in de verre hoek binnen kopte: 2-0. Vinícius viel enkele minuten later in voor de trefzekere spits en maakte daardoor zijn eerste minuten sinds eind augustus. De behendige dribbelaar miste in de tussentijd vier wedstrijden wegens een dijbeenblessure.

Joselu raakt de bal met het hoofd en vindt het net! Mede dankzij de perfecte assist van Rodrygo geniet Madrid van een 2-0 voorsprong ??

/  🏆 16. in NL

'Real Madrid wil opvolger Ancelotti ophalen uit Bundesliga'Lees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

'Real Madrid is overtuigd: clubicoon moet Ancelotti op gaan volgen'Xabi Alonso is de topfavoriet om vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van Real Madrid te worden. De 41-jarige Spanjaard heeft de clubleiding van de Koninklijke overtuigd met zijn werk bij Bayer Leverkusen, meldt MARCA.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Toptalent Real Madrid uur na fitverklaring alweer geblesseerdLees meer

Real Madrid én Girona gaan woensdag jagen op koppositieLees meer

Voetbal op tv: restant van Ajax-Feyenoord, PSV en Real MadridLees meer

- Live: Real Madrid - Las Palmas, Woensdag 27 september 2023De complete wedstrijdpagina van Real Madrid tegen Las Palmas (La Liga) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »