• 📰 omroepbrabant
  • 16 sec. here
  • News: 10%
  • Publisher: 59%

'PSV zakte in de tweede helft door de ondergrens', Eindhovenaren winnen opnieuw niet LASPSV

Al na vijf minuten kwam PSV op voorsprong door een goed genomen penalty van Daniel Schwaab. In de tweede helft wist het Oostenrijkse LASK Linz vier keer te scoren. Na rust overrompelde Linz PSV. Reinhold Ranftl maakte in de 56e minuut gelijk en kort daarna zorgde Dominik Frieser voor de 2-1. Invaller João Klauss kopte de 3-1 en 4-1 binnen.

Het spel van PSV was daarbij ook nog eens heel matig. De ploeg van trainer Mark van Bommel laat geen verbetering zien. LASK blufte PSV donderdagavond af op meerdere fronten. Maar vooral het voetbal van de ploeg uit Eindhoven baart zorgen en de vraag is hoe Van Bommel dit weer op de rit kan gaan krijgen.

/  🏆 14. in NL

PSV hard onderuit in Europa League: LASK Linz met 4-1 te sterkPSV heeft de uitwedstrijd tegen LASK Linz in de Europa League donderdagavond met 4-1 verloren. Met rust stond PSV nog met 0-1 voor. Het is al de vijfde keer op rij dat het team van Mark van Bommel niet weet te winnen.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV hard onderuit bij LASK LinzPSV heeft opnieuw een nederlaag moeten incasseren. LASK Linz was in de Europa League met liefst 4-1 te sterk voor het elftal van trainer Mark van Bommel, dat nu al vijf wedstrijden op rij niet meer won.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Kijk live Europa League: LASK tegen PSVPSV en Feyenoord spelen vanavond de vierde groepswedstrijd in de Europa League, deze wedstrijden zijn hier live te volgen. PSV tegen LASK Linz begint om 18.55 uur, om 21.00 uur volgt Feyenoord - Young Boys. Daarna een uitgebreide samenvatting van Astana- AZ. De Alkmaarders wonnen met 0-5.

'Natuurlijk ben ik er onrustig onder', PSV op zoek naar eerste winstpartij in een maand tijdZo’n vier dagen na het pijnlijke gelijke spel op bezoek bij Sparta Rotterdam wacht voor PSV al weer het volgende potje. De Eindhovenaren zullen het zure gevoel van vier opeenvolgende wedstrijden zonder winst en het matige spel daarin willen wegspelen in het Oostenrijkse Linz. 'Natuurlijk voel je de druk en ben ik er onrustig over.'

PSV met Afellay en zonder Bergwijn en Malen naar OostenrijkSteven Bergwijn en Donyell Malen ontbreken bij PSV tegen LASK Linz in de Europa League Afellay weer mee voor het inschenken van de thee?
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »