PSV wint strijd om derde plek van Fortuna Sittard, hoofdrol voor Ripa

• 📰 NOSvoetbal
  • 21 sec. here

Na een gelijkwaardige openingsfase is PSV sterker en krijgt een penalty als toetje.

PSV heeft de derde plek vastgehouden door zaterdagmiddag in eigen huis met 3-0 te winnen van Fortuna Sittard, dat vierde staat in de eredivisie voor vrouwen. De ploeg uit Eindhoven kruipt daarmee tot op drie punten van Ajax, dat tweede staat. Kijk morgen vanaf 12.10 uur live naar de topper in de Azerion eredivisie tussen koploper FC Twente en nummer twee Ajax. Te zien in de NOS app en via NOS.nl. De samenvatting van het duel is te zien in de middaguitzending van NOS Studio Sport Live om 13.

Een paar minuten later schoot Nina Nijstad PSV al naar 2-0, weer na een voorzet van Ripa, de uitblinker in de eerste helft. Het lukte Fortuna, dat speelsters met veel kwaliteit heeft, maar niet om als team te spelen. De beste kans kwam voor Anna Knol, die vlak voor rust de bal net over kopte. In de tweede helft was het diezelfde Knol die er in de 62ste minuut voor zorgde dat PSV de voorsprong kon uitbreiden.

/  🏆 18. in NL

AZ wint met 2-1 van Fortuna SittardAZ heeft eindelijk weer een wedstrijd in de eredivisie gewonnen. In de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard kwamen ze op achterstand, maar wisten ze toch nog met 2-1 te winnen. Dani de Wit was de matchwinner in de negentigste minuut.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Henderson (Ajax) en Mauro Junior (PSV) in basis • Heerenveen heeft Fortuna beetVier wedstrijden in de eredivisie vanavond, waaronder de topper tussen Ajax en PSV. Blijf hier op de hoogte van alles wat op en rond de velden gebeurt.

Bakayoko kopt PSV op verdiende voorsprong • RKC en Fortuna stevenen af op gelijkspelIn dit liveblog richten we ons vooral op de drie wedstrijden in de eredivisie: RKC - Fortuna (18.45 uur), PEC - PSV (20.00 uur) en NEC - Sparta (21.00 uur).
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Groningen neemt penalty's beter dan Fortuna en is halvefinalist KNVB-bekerFC Groningen neemt na twee uur armzalig voetbal zonder doelpunt de strafschoppen beter dan Fortuna Sittard: 4-3.

FC Groningen wint na strafschoppen van Fortuna en bereikt halve finaleFC Groningen heeft zich ten koste van Fortuna Sittard geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker. Na verlenging stond het nog altijd 0-0 in de Euroborg, maar na strafschoppen kwam de Trots van het Noorden als winnaar uit de strijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Ajax in het nauw tegen dapper Heerenveen (3-1) • Utrecht heeft Fortuna beet (3-0)Blijf deze drukke voetbalzondag hier op de hoogte van liefst vijf eredivisiewedstrijden, met onder meer PSV, Feyenoord en Ajax.