PSV-trainer Schmidt na puntenverlies: ‘Ik kan niemand iets kwalijk nemen’

• 📰 omroepbrabant
  • 16 sec. here
  • News: 10%

De teleurstelling was groot bij PSV na nieuw puntenverlies. In een wedstrijd die de ploeg volledig onder controle had ging het een kwartier voor tijd toch nog fout. Na afloop kon Roger Schmidt zijn ploeg bijna niks verwijten. Alleen het niet maken van een tweede treffer zat hem dwars.

Alle lichten voor PSV stonden op groen om na 10 jaar eindelijk weer eens te winnen in Heerenveen. De Eindhovenaren kwamen al vroeg op een 1-0 voorsprong en kregen genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden. Dat gebeurde niet en na negentig minuten moesten de bezoekers genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Toch zag Schmidt een goed PSV.

“De manier waarop we de vrije trap weggeven is ook onnodig. Doordat niemand de bal aanraakt is het een lastige bal voor de doelman.” “Je moet de trainer vragen naar de keuzes. Ik ben vooral teleurgesteld dat we vandaag punten verspelen. Ik zag het niet aankomen dat we deze wedstrijd nog weg zouden geven.”

/  🏆 14. in NL

PSV geeft wedstrijd uit handen en lijdt puntenverlies in HeerenveenPSV heeft op wonderbaarlijke wijze puntverlies geleden. In een wedstrijd die de Eindhovenaren volledig onder controle hadden ging het een kwartier voor tijd toch fout. Na 90 minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Door het puntverlies is PSV de gedeelde koppositie kwijt.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV kan perfecte maand voltooien met winst tegen angstgegnerPSV kan zondagmiddag een bijna perfecte maand voltooien. In de competitie werd drie keer op rij gewonnen en in de Europa League ligt het op poleposition om te overwinteren. Trainer Roger Schmidt ziet dat het voorspoedig gaat met zijn elftal en dat de basis gelegd is voor een goed vervolg van het seizoen.

DPG Media Privacy GateIs deze trol het Turkse equivalent van Brittjje? Domheid veinzen als verdienmodel? Is het Natasja van Wezel, of Lale Gul.....? De tekenaar ziet niet veel verschil maar geeft ze allebei een flinke neus 👃
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »