• 📰 omroepbrabant
  • 36 sec. here
  • News: 18%

PSV 'toont potentie' en wint van ADO Den Haag, RKC Waalwijk kansloos tegen AZ - psvado

Tomas Necid zette de bezoekers na een halfuur nog op voorsprong, maar Armindo Bruma zorgde ervoor dat beide ploegen met een 1-1 tussenstand gingen rusten. Na de hervatting verprutste PSV legio kansen, maar waren Donyell Malen en Cody Gakpo wel trefzeker. Smet op de Eindhovense zege was de blessure voor Hirving Lozano, die vlak na rust uitviel.PSV-supporters voeren actie tegen zondagavondwedstrijden door applaus na 20 minuten stilte [VIDEO]RKC Waalwijk verloor eerder op zondag met 0-2 van AZ.

In de 35e minuut schoot Idrissi de bal beheerst in de verre hoek en in de extra tijd van de eerste helft schoot hij van dichtbij hard raak. Beide keren was Myron Boadu de aangever. Idrissi bracht zijn doelpuntentotaal op drie. Vorig weekend was hij tegen Fortuna Sittard ook al trefzeker. In de video leggen RKC-aanvaller Darren Maatsen en doelman Kees Heemskerk uit waar de nederlaag aan lag.Willem II wist zaterdag de trouwe supportersschare bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vitesse niet kunnen trakteren op een overwinning. Het elftal van trainer Leonid Sloetski was met 2-0 te sterk voor de Tilburgers. Beide doelpunten vielen na rust en kwamen op naam van Grot en Matavz.

/  🏆 14. in NL

PSV met Hirving Lozano aan de aftrap tegen ADO Den HaagPSV neemt het zondagavond om 20.00 uur met Hirving Lozano op tegen ADO Den Haag Is van Bommel er ook nog steeds bij?
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

PSV verdiend langs ADO Den Haag, RKC Waalwijk kansloos tegen AZIn de laatste wedstrijd van de tweede speelronde heeft PSV een verdiende overwinning geboekt op ADO Den Haag. De bezoekers kwamen goed weg met de 3-1 nederlaag. Eerder op zondag verloor RKC Waalwijk van AZ.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

'AZ wijkt voorlopig uit naar ADO'AZ wil voorlopig uitwijken naar het stadion van ADO Den Haag. Volgens De Telegraaf speelt de club uit Alkmaar daar donderdag tegen Marioepol in de voorronde van de Europa League. Ook FC Groningen zou zondag de uitwedstrijd tegen AZ in Den Haag moeten afwerken. Kom lekker in Eindhoven voetballen Jezus helemaal naar DenHaag wtf Waarom helemaal in Den Haag?
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

PSV-supporters voeren actie tegen zondagavondwedstrijden door applaus na 20 minuten stilte [VIDEO]PSV-supporters hebben zondagavond tijdens het duel tegen ADO Den Haag actie gevoerd tegen de opvallend late aanvangstijd. In de twintigste minuut werd geprotesteerd door te applaudisseren en te zingen. De eerste twintig minuten waren de supporters nagenoeg stil. PSV supporters zijn de ergste jankers die ik ken. Wat zouden ze zondagavond anders doen, studeren, vrijwilligerswerk, schoonmoeder bezoeken? AFC_Amsterdam WZFeijenoord psvsupnl