PSV-supporters voeren actie tegen wedstrijd op zondagavond, applaus in 20e minuut

• 📰 omroepbrabant
  • 22 sec. here

PSV-supporters voeren actie

PSV-supporters gaan zondagavond bij het duel tegen ADO Den Haag actie voeren. In de 20e minuut zullen de supporters voor zichzelf applaudisseren, meldt de supportersvereniging PSV."Zo kunnen we laten zien aan de KNVB en de clubs dat het afgelopen moet zijn met steeds belachelijkere aanvangstijden van wedstrijden!"PSV moet van de eerste drie duels op zondagavond er twee spelen. En daar zijn de fans niet van gediend.

De KNVB heeft de zondagavondwedstrijd ingevoerd om clubs die doordeweeks Europse wedstrijden spelen meer rust te kunnen geven. PSV speelde afgelopen donderdag in NoorwegenDe supportersclub roept alles supporters op om zondag vanaf de 20e minuut van de wedstrijd tussen PSV en ADO één minuut te applaudisseren voor niemand anders dan de supporters zelf. "Wij zijn tenslotte de 12e man die de club altijd steunt.

😂

Moet niet gekker worden. Supporters worden steeds agressiever in hun wens tot inspraak. Waar moet dat heen?

/  🏆 14. in NL

PSV wint in Noorwegen, AZ speelt gelijk tegen FC MarioepolFeyenoord, AZ en PSV spelen donderdag de voorronde van de Europa League.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

PSV zorgt voor goede uitgangspositie na matig duel in NoorwegenPSV heeft het eerste duel met FK Haugesund in de derde voorronde van de Europa League met 0-1 gewonnen. Steven Bergwijn was vanaf de strafschopstip verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Kan gebeuren, een keer een matig duel😂
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

PSV ontdoet zich ondanks zwak spel van Noorse subtopperPSV ontdoet zich ondanks zwak spel van Noorse subtopper FK Haugesund
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

PSV wint van FK Haugesund, maar voetballend moet het beter [ANALYSE]PSV is met een goed resultaat begonnen aan het tweeluik met het Noorse FK Haugesund in derde voorronde van de Europa League. Het elftal van trainer Mark van Bommel won donderdagavond de uitwedstrijd met 1-0.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Wil jij op de middenstip van PSV zingen? Sponsor zoekt naar de 'Stem van PSV'Wie heeft een mooie stem en is fan van PSV? Een sponsor van de voetbalclub organiseert een wedstrijd waarbij fans auditie kunnen doen. RalphvdBerg 😅 Guus Meeuwis natuurlijk. ChrisSibon All I want for Christmas! 😊