PSV overwintert voor het eerst sinds 2016 in Europa door zwaarbevochten zege op Granada

• 📰 omroepbrabant
  • 26 sec. here
  • News: 14%

PSV overwintert in Europa door zwaarbevochten zege op Granada

In Europa tellen alleen de punten en dat is wat PSV ook moet koesteren, maar deze overwinning was er wel één met de hakken over de sloot. PSV was in de eerste helft heer en meester en kwam verdiend op voorsprong door opnieuw een doelpunt van Donyell Malen. In het tweede bedrijf raakte PSV de controle kwijt, drong Granada meer aan en was het bij tijd en wijle overleven voor de Eindhovenaren.

Na een heibel moment in de eigen zestien werd Dumfries, zo leek het, geschept door doelman Yvon Mvogo, waarna de aanvoerder geblesseerd op de grond bleef liggen. Hij greep naar zijn knie, maar verder onderzoek zal moeten blijken wat er daadwerkelijk aan de hand is. Dumfries probeerde het vervolgens nog wel een paar minuten, maar moest het veld per brancard verlaten. Het is te hopen voor PSV dat het meevalt met de blessures, want er staan deze maand nog de nodige wedstrijden op het programma.

/  🏆 14. in NL

PSV na zege bij Granada en nederlaag PAOK verder in EuropaPSV heeft de volgende ronde in de Europa League bereikt. Het elftal van trainer Roger Schmidt won donderdag in Spanje met 1-0 van Granada. Aanvaller Donyell Malen maakte in de 38e minuut op aangeven van Philipp Max het doelpunt. PSVfan2020 Kan? PSV overwintert gewoon hoor graPSV
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

‘Real Madrid kon nationaliteit van Marvin Park nauwelijks geloven in 2016’'Real Madrid kon nationaliteit van Marvin Park nauwelijks geloven in 2016' Black Asian, vandaar dat ze Alaba erbij willen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »