PSV ontsnapt in slotfase tegen Go Ahead Eagles

• 📰 RTL Nieuws

PSV blijft tweede in de eredivisie, met 1 punt minder dan koploper Ajax.

Cody Gakpo schoot PSV in de 15de minuut op voorsprong. Inigo Cordoba maakte in de 55ste minuut gelijk.PSV blijft tweede in de eredivisie, met 1 punt minder dan koploper Ajax. De club uit Eindhoven speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Willem II, de nummer 3 van de eredivisie.

/  🏆 24. in NL

Maxi Romero verliest bij rentree met Jong PSV van ADOJong PSV heeft maandagavond thuis op De Herdgang verloren van ADO Den Haag. De wedstrijd eindigde in 0-1. Maxi Romero viel in de 69e minuut in bij de Eindhovenaren. De 22-jarige Argentijnse aanvaller kwam door blessureleed ongeveer een jaar niet in actie.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

‘Helderziende’ PSV-fan waarschuwde Roger Schmidt nog zo!Helderziende PSV-fan waarschuwde Roger Schmidt nog zo! meepraten psvfey
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Schmidt snapt kritiek van PSV-fans en media niet: ‘Het is nieuw voor mij’Roger Schmidt trekt zich niets aan van de kritiek die er ontstond na zijn wissels bij de kansloze nederlaag tegen Feyenoord (0-4)

PSV begint opnieuw sterk gewijzigd: basisplaats voor Madueke en DoanDe opstelling van PSV voor de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles van woensdagavond is bekend