PSV heeft geen kind aan tien Heraclieden en blijft foutloos in eredivisie: 6-0

• 📰 NOSsport
  • 23 sec. here
  • Publisher: 59%

PSV heeft ook zijn elfde eredivisieduel in winst omgezet. In Almelo hoefde de koploper in de eredivisie niet eens zijn beste spel te laten zien voor een klinkende overwinning: 6-0. In het duel tussen de meest scorende ploeg en de ploeg met de meeste tegendoelpunten lag de balans op voorhand al bij de Eindhovenaren. Toen Heracles-aanvoerder Justin Hoogma na twintig minuten al een strafschop veroorzaakte en met rood van het veld moest, was de spanning helemaal verdwenen.

Nadat De Jong een scherp aangesneden vrije trap van Veerman tegen de paal had geschampt duurde het toch een tijd voor de volgende grote kans te noteren viel. Die kwamen kort voor rust: De Jong zag een inzet gestopt worden door Brouwer, Veerman knalde uit de rebound hard in het gezicht van Navajo Bakboord en even later kopte Til een voorzet tegen de lat. Uiteindelijk was het Jerdy Schouten, die het enorme overwicht voor rust in de score uitdrukte.

/  🏆 12. in NL

PSV heeft geen kind aan tien Heraclieden en blijft foutloos in eredivisie: 6-0Nooit eerder boekte PSV een zege met meer dan vier doelpunten verschil in Almelo. Na zeventig minuten tegen tien Heraclieden stopt de teller bij 6-0 en dat had nog veel hoger kunnen zijn.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

PSV overloopt tien Heraclieden: 0-2 • Wieffer ontbreekt bij FeyenoordHet eredivisieweekend gaat van start. Vandaag vier wedstrijden, die allemaal te volgen zijn in dit blog.

PSV start aanvallend bij Heracles Almelo • Bosz terug op oude nestHet eredivisieweekend gaat van start. Vandaag vier wedstrijden, die allemaal te volgen zijn in dit blog.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

PSV boekt na vroege rode kaart voor Hoogma grootste zege ooit in AlmeloOok na de elfde speelronde is PSV nog altijd foutloos in de Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz speelde na de vroege rode kaart voor Justin Hoogma, die een penalty veroorzaakte met een spijkerharde tackle, een gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo: 0-6.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Live: Heracles Almelo - PSV, Zaterdag 4 november 2023De complete wedstrijdpagina van Heracles Almelo tegen PSV (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.