PSV-feest barst los: Eindhovenaren officieel kampioen, 25ste landstitel een feit

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 50 sec. here
  • News: 23%

Voetbal Nieuws

Het is nu helemaal officieel: PSV is kampioen van Nederland. Nadat de Eindhovenaren anderhalve week geleden al officieus kampioen werden, is de 25ste landstitel nu echt een feit voor de club. Na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam kan PSV namelijk niet meer achterhaald worden op de ranglijst.

Het is nu helemaal officieel: PSV is kampioen van Nederland. Nadat de Eindhovenaren anderhalve week geleden al officieus kampioen werden, is de 25ste landstitel nu echt een feit voor de club. Na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam kanHet landskampioenschap van PSV zat er al even aan te komen, doordat de ploeg van Peter Bosz dit seizoen bijzonder dominant is in de.

De wedstrijd tegen Sparta begon verrassend en de eerste helft ging alle kanten op. De Rotterdammers kenden en sterke start en kwam in de achtste minuut via Metinho op een 0-1 voorsprong. Zo had PSV een valste start en meteen een achterstand om goed te maken.In de negentiende minuut kwamen de Eindhovenaren al naast Sparta te staan. Jerdy Schouten frummelde uit een corner de bal binnen via Metinho. De middenvelder kreeg een eigendoelpunt op zijn naam. Zo was hij voor beide teams trefzeker.

In de tweede helft creëerde PSV eerst niet veel kansen. Tot Boscagli in de 68ste minuut de bal vraag binnen ramde na een prachtige assist uit een vrije trap van Joey Veerman. Tien minuten later wist ook verdediger Jordan Deze een duit in het zakje te doen en besliste de eindstand op 4-2. Hier begonnen de fans al met het vieren van de titel.Na het laatste fluitsignaal kwam er veel los in het Philips Stadion. Voor PSV is dit namelijk de eerste titel in zes jaar tijd.

/  🏆 20. in NL

PSV pakt 25ste landstitel: feest op het veld en op de tribunesPSV is kampioen en daar twijfelde eigenlijk vooraf niemand aan. Nee, het pakken van de 25ste landstitel was een zekerheidje, zo was de stemming onder de supporters. Het was alleen de vraag hoe hoog de uitslag zou worden. Tegenstander Sparta Rotterdam wilde echter niet meewerken aan een Eindhovens feestje en maakte het PSV behoorlijk lastig.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV doet wat het moet doen: wanneer kunnen de Eindhovenaren kampioen worden?PSV nadert de eerste landstitel sinds 2018 met nog vijf speelrondes te gaan. Wanneer kunnen de Eindhovenaren, die momenteel een voorsprong van twaalf punten koesteren, de schaal omhoog houden? VoetbalPrimeur zet de mogelijkheden uiteen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van NederlandPSV is voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis kampioen van Nederland. De Eindhovenaren maakten geen geweldige indruk zondag tegen het dappere Sparta Rotterdam, maar wisten desondanks met 4-2 te winnen. PSV kan niet langer worden achterhaald door nummer twee Feyenoord, dat een achterstand heeft van twaalf punten.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Officieus kampioen: PSV heeft 25ste landstitel in geschiedenis binnenPSV heeft zich donderdagavond gekroond tot officieuze landskampioen van Nederland. Door een 0-8 monsterzege op sc Heerenveen kunnen de Eindhovenaren alleen mathematisch nog worden ingehaald door nummer twee Feyenoord.

PSV vernedert noodlijdend Vitesse met ruime cijfers en kan 25ste titel ruikenPSV heeft zaterdag met stevige cijfers afgerekend met Vitesse. Met speels gemak werd de hekkensluiter van de Eredivisie met 6-0 aan de kant gezet.

Sparta op voorsprong tegen PSV • Eindhovenaren hebben genoeg aan punt voor titelIn dit liveblog houden we je op de hoogte van de 32ste speelronde van de eredivisie, waarin PSV kampioen kan worden.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »