Promes neemt drie penalty's in blessuretijd, mist er twee: "Eén groot circus"

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 25 sec. here

Quincy Promes had maandag in de wedstrijd tussen Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou alle ogen op zich gericht : FCSpartakMoskou

Ontvang notificaties bij likes en reactiesPromes neemt drie penalty's in blessuretijd, mist er twee: "Eén groot circus"had maandag in de wedstrijd tussen Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou alle ogen op zich gericht. De Nederlander mocht in blessuretijd van die wedstrijd maar liefst drie penalty's nemen, waarvan hij er twee miste. Eén mocht worden overgenomen en die benutte Promes wel.

Voormalig Spartak-speler Aleksandr Mostovoi is kritisch op Promes, maar ook op de scheidsrechter die de strafschoppen toekende."Het was onmogelijk om een tweede penalty te geven, omdat de speler een tackle inzette. De scheidsrechter maakte een fout. De uitvoering van Promes en het besluit van de scheidsrechter waren onderdeel van één groot circus. Als het 2-2 zou zijn geweest, zou Promes hiervoor gestraft moeten worden. Dit kan niet, gewoon één groot circus.

Kunnen we niet gewoon doen alsof Rusland niet meer bestaat? Zijn we ook gelijk van Promes af.

/  🏆 20. in NL

Quincy Promes neemt in blessuretijd drie (!) strafschoppen en mist er tweeQuincy Promes heeft maandagavond de hoofdrol opgeëist in een krankzinnig einde aan de bekerwedstrijd tegen Lokomotiv Moskou Who cares
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Promes neemt in blessuretijd van bekerduel drie strafschoppen en mist er tweeQuincy Promes heeft maandag een hoofdrol gespeeld in een krankzinnig slot bij het bekerduel tussen Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou (4-2). De aanvaller mocht in de blessuretijd driemaal aanleggen voor een penalty en miste de eerste twee pogingen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Feyenoord heerst in Sittard en kan zich richten op belangrijke maand maartDe Rotterdammers zegevieren met 4-2 in Limburg en zien Gernot Trauner terugkeren van een blessure. In maart wachten onder meer duels met Sjachtar Donetsk en Ajax.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Grote toename van aantal explosies in Rotterdam, deze maand al 18 aanslagenDe explosieven werden geplaatst bij woningen of bedrijfspanden, vaak met zwaar vuurwerk. Veel van de explosies zijn drugsgerelateerd. Afrikaanse burgemeesters in je land... Afrikaanse toestanden in je land 😞 Vraag me af hoe groot die partij coke wel niet geweest is dan 'De straf op het bezit van zwaar vuurwerk is een stuk lager dan op het bezit van een vuurwapen' dat moet dus snel veranderen
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Opnieuw twee explosies bij Rotterdamse pandenHet totaal aantal explosies deze maand in Rotterdam komt daarmee op veertien, schrijft Rijnmond. De oefeningen van de verwarde jongemannen gaat maar steeds door. De PVV heeft hier de juiste oplossingen voor. Terreur Zijn nog wat naschokjes van de georganiseerde misdaad die onze regering keihard aan het aanpakken is. Geen paniek.