De politie heeft zondagmiddag in de Otto Copesstraat in Den Bosch een waarschuwingsschot gelost. Het schot werd gelost toen agenten vier mannen wilden aanhouden.

Bij de politie was kort daarvoor een melding binnengekomen dat er op straat iemand met een wapen rond zou lopen. Waarom de man met een wapen rondliep, is niet duidelijk. Ook bij de politie is dat nog niet bekend. Waarom er bij de aanhouding van de mannen is geschoten is eveneens onbekend. De politie doet verder onderzoek.

Een buurtbewoner die zijn hond aan het uitlaten was, zag buiten zo'n tien agenten en vijf politiewagens staan."Een schot heb ik niet gehoord en de aanhoudingen heb ik niet gezien", vertelde een buurtbewoner.

Wel fijn dat die buurtbewoner nog even een shoutout krijgt 😂

/  🏆 14. in NL

PEC zorgt voor sensatie met 7-0-voorsprong na 31 minuten tegen FC Den BoschPEC Zwolle is vrijdag bezig aan een sensationeel productieve wedstrijd tegen FC Den Bosch. Na 31 minuten leidde de koploper van de Keuken Kampioen Divisie al met 7-0 in het MAC3PARK Stadion.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Bizar: PEC Zwolle scoort in 31 minuten 7 keer tegen kansloos FC Den BoschFC Den Bosch beleeft tegen PEC Zwolle een avond om het liefst zo snel mogelijk te vergeten. De Brabanders keken na 31 minuten al tegen een 7-0 achterstand aan.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

PEC maakt gehakt van FC Den Bosch: 7-0 achter na half uurFC Den Bosch kijkt in de wedstrijd tegen koploper PEC Zwolle binnen een half uur tegen een achterstand van 7-0 aan. Bij de koploper in de Keuken Kampioen Divisie is Apostolos Vellios op dreef en scoorde al vier van de zeven doelpunten. het maar voetbal Wat denbosch doet is geen voetbal hoor Haal aan het eind van de 2de alinea de naam velios weg. De eerste zin van die alinea begint er al mee. En de 2de zin is een opsomming van de overige doelpuntenmakers
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PEC Zwolle verslaat Den Bosch met 13-0 en evenaart recordscore van AjaxDe koploper van de eerste divisie verslaat FC Den Bosch na een 7-0 ruststand met 13-0 en evenaart daarmee de grootste zege ooit in het betaald voetbal. Hoe kan je geen kaart pakken in zon afgang TransJewRebecca 😅 En dan ben je reserve-keeper en mag je een keer opdraven. Kan je 13 x vissen.😂
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

PEC laat helemaal niets over van Den Bosch en evenaart doelpuntenrecord van AjaxPEC Zwolle heeft vrijdagavond het doelpuntenrecord in Nederland ge\u00ebvenaard. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie vernederde FC Den Bosch en boekte de allergrootste zege ooit op het tweede niveau (13-0).\u00a0

FC Den Bosch schaamt zich kapot voor 13-0-verlies: 'Dieptepunt in carrière'Trainer Jack de Gier en aanvoerder Danny Verbeek zitten in zak en as na de 13-0-nederlaag van hun ploeg tegen PEC Zwolle. 'We zijn niet meer betaaldvoetbalwaardig.'