• 📰 voetbalzonenl
  • 49 sec. here
  • News: 23%

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond ternauwernood drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Caen

de lat uit een acrobatische volley. In de dertiende minuut trof ook Caen het aluminium. Enzo Crivelli kwam voor Marquinhos en kopte krachtig richting doel, maar de lat bracht redding voor de bezoekers. Aan de overzijde werd een treffer van Di María halverwege de eerste helft geannuleerd vanwege een buitenspelsituatie, waarna PSG nog tweemaal het aluminium deed trillen: Marquinhos kopte tegen de lat en doelman Brice Samba werkte en geplaatst schot van Di María tegen de paal.

De Argentijn was de drijfveer achter het slotoffensief van PSG in de eerste helft. In het tweede bedrijf had PSG nog steeds de overhand, maar verrassend genoeg was het Caen dat de score opende. Tien minuten na de onderbreking Fayçal Fajr zette de defensie van PSG op het verkeerde been door een vrije trap in de richting van Casimir Ninga te wippen, waarna de aanvaller uit Chad in het duel te sterk was vooren behendig de linkerhoek vond. Het duurde echter niet lang voordat PSG langszij kwam.

PSG zocht naar meer in het Stade Michel d’Ornano en via Di María werd voor de vijfde keer in de wedstrijd het aluminium getroffen. De Argentijn ontving een afgemeten voorzet van de opgestoomde Thomas Meunier en kopte vanuit een lastige hoek tegen de paal aan. Acht minuten voor tijd pareerde Samba een inzet van Leandro Paredes en zodoende leek PSG genoegen te moeten nemen met een punt, maar in minuut 87 sloeg Mbappé voor de tweede keer toe.

/  🏆 16. in NL

PSG gaat voor ‘vijf op een rij’ na heerlijk doelpunt van Di MaríaParis Saint-Germain heeft zonder al te veel moeite de halve finale van de Coupe de France bereikt Jaa vind je het gek ze spelen in een boeren competitie🤔
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Mbappé schrijft geschiedenis én gaat viraal met opzichtige handsbalParis Saint-Germain heeft zaterdagavond in de Franse competitie betrekkelijk eenvoudig afgerekend met Nîmes Olympique psg mbappe ligue1

AZ laat kans op derde plaats liggen na nederlaag tegen Willem IILees verder

Real Madrid mist na Sergio Ramos mogelijk ook Varane tegen AjaxLees verder DE uefaMAFFIA !

Willem II plaatst zich na bizarre penaltyreeks voor finale tegen AjaxNa 120 minuten spelen waren strafschoppen noodzakelijk om een winnaar in het duel tussen Willem II en AZ aan te wijzen wilaz knvbbeker Ik vond WillemII goed spelen. Ajax moet zich hier goed op instellen.

UEFA schorst Ramos extra duel na bewuste gele kaart tegen AjaxDe disciplinaire commissie van de UEFA heeft Sergio Ramos voor een extra duel geschorst vanwege het uitlokken van een gele kaart in de uitwedstrijd tegen Ajax (1-2) op 13 februari in de Champions League. Wat stond er op dat spandoek waar Ajax ook is voor gestraft?
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »