Paixão gaat voor vier op rij in De Kuip en heeft goede bekerherinneringen aan NEC

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 16 sec. here
  • News: 10%

Voetbal Nieuws

ADVERTORIAL - Zondagmiddag nemen Feyenoord en NEC het tegen elkaar op in de finale van de KNVB-beker. Aan de kant van de Rotterdammers gooien de buitenspelers de laatste tijd hoge ogen en dan met name Igor Paixão. TOTO speelt hier op in met de Lekker Man Special.

ADVERTORIAL - Zondagmiddag nemen Feyenoord en NEC het tegen elkaar op in de finale van de KNVB-beker. Aan de kant van de Rotterdammers gooien de buitenspelers de laatste tijd hoge ogen en dan met name Igor Paixão. TOTO speelt hier op in met dePaixão is de laatste weken in een uitstekende vorm bij Feyenoord. Sinds het zonnetje weer sporadisch begint te schijnen, begint de Braziliaan te scoren.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze

/  🏆 20. in NL

Maximale steun voor NEC tijdens bekerfinale in De KuipLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

NEC morst tegen PEC en kent teleurstellende generale voor bekerfinale in de KuipEen week voor de bekerfinale tegen Feyenoord is NEC er niet in geslaagd om te winnen van PEC Zwolle. Na een doelpunt van Thomas Lam kwam de ploeg van Johnny Jansen op voorsprong, waarna Koki Ogawa de wedstrijd met twee goals omdraaide. Een rake vrije trap van Odysseus Velanas zorgde echter voor een eindstand van 2-2.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

NEC-PEC | 47'DOELPUNT NEC!Daar is al snel in de tweede helft de gelijkmaker. Rober zet voor en Koki Ogawa kopt bij de eerste paal binnen. Dankzij een knal van Lam staan de bezoekers voor in Nijmegen in een aardige eerste helft. De Goffert lijkt al in bekersfeer. Voor NEC is het na rust ook uitkijken voor blessures. Anselmo Mac Nulty ging in de eerste helft keihard door op Sontje Hansen. Dirk Proper wordt door NEC-trainer Rogier Meijer nu al naar de kant gehaald. Dat is afgesproken werk. De middenvelder is net terug van een hamstringblessure en met het oog op de bekerfinale van volgende week wordt geen risico genomen. Rober González komt in de ploeg. Kodai Sano is na even kappen en draaien in het Zwolse strafschopgebied dicht bij de gelijkmaker. PEC-keeper Schendelaar redt echter knap. Ook bij de daaropvolgende hoekschop is de doelman alert. Ook in Noord-Londen hunkeren de fans van Arsenal al jaren naar een landstitel. Maar die droom heeft vanavond een flinke deuk opgelopen
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

ADVERTORIAL - Manchester United ontvangt Liverpool in eigen huisDe krachtmeting tussen United en Liverpool is een interessante: de ploeg van Erik ten Hag ging pijnlijk ten onder tegen Chelsea door twee doelpunten te incasseren in de blessuretijd. Liverpool maakte geen fout tegen Sheffield United en kan met een overwinning weer de koppositie pakken én het behalen van de landstitel in eigen hand hebben. Núñez besloot tegen Sheffield na een kwartier flink door te jagen en dat betaalde zich uit: doelman Ivo Grbić schoot tegen de Uruguayaan op en de bal rolde tergend langzaam het doel in.De keeper schiet de bal tegen Darwin Núñez aan, waarna de bal in het doel vliegt. Liverpool op voorsprong 🔴De altijd energieke Núñez werd in 2022 met gemengde gevoelens ontvangen op Anfield

Thuisvoordeel én topfavoriet: pak €100 wanneer Feyenoord de TOTO KNVB Beker wint!ADVERTORIAL - Feyenoord en NEC staan zondag klaar voor de finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers spelen in De Kuip en zijn bij uitstek favoriet om het seizoen op fraaie wijze af te sluiten met een prijs en een tweede plaats.