Oud-Feyenoorder Summerville bezorgt Leeds overwinning op Liverpool

• 📰 NOSvoetbal
  • 38 sec. here
  • News: 18%

Tegen het einde van de wedstrijd beleeft Crysencio Summerville zijn moment van glorie door de bal op te pikken in het strafschopgebied en met een gewiekst puntertje de bal langs Alisson te schuiven. Hij scoorde vorige week ook al tegen Fulham.

Liverpool heeft de duidelijke zege op Ajax in de Champions League geen goed vervolg kunnen geven in de Premier League. De club van coach Jürgen Klopp verloor zaterdagavond in eigen huis met 2-1 van Leeds United. De Nederlander Crysencio Summerville was de held bij Leeds. Hij maakte twee minuten voor tijd de winnende goal.

Door de nederlaag zakt Liverpool naar de negende plaats in de competitie. Leeds klimt naar de vijftiende plaats. Leeds kwam na vier minuten al op voorsprong. Rodrigo kon de bal makkelijk binnenschuiven na een misser van keeper Alisson. De Braziliaan gleed weg na een terugspeelbal van Joe Gomez, waarna de bal voor de voeten van de Spaanse spits van Leeds rolde.Liverpool herstelde al snel de schade via een goal van Mohamed Salah, maar de ploeg wist daarna niet door te drukken op Anfield.

Tegen het einde van de wedstrijd beleefde Summerville zijn moment van glorie door de bal op te pikken in het strafschopgebied en met een gewiekst puntertje de bal langs Alisson te schuiven. Hij scoorde vorige week ook al tegen Fulham.

/  🏆 18. in NL

Summerville is matchwinner tegen Liverpool in minuut 89 en trekt shirt uitLiverpool kwam terug van een achterstand, maar winst zat er niet in tegen Leeds United
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Handbalsters voorkomen met nipte winst blamage tegen Brazilië: 27-26Na een knappe zege tegen wereldkampioen Noorwegen, ging het tegen de Brazilianen moeizaam. Zondag wacht de laatste oefenwedstrijd voor het EK tegen Denemarken.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Liverpool kan Ajax-uit geen vervolg geven: Summerville pijnigt Reds op AnfieldLiverpool heeft voor de achtste keer dit seizoen puntenverlies geleden. Op eigen Anfield kreeg de ploeg van J\u00fcrgen Klopp drie dagen na de 0-3 overwinning op Ajax in de slotfase tegen Leeds United de deksel op de neus: 1-2. Matchwinner: Crysencio Summerville.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Feyenoord wacht lastige klus tegen Lazio door pijnlijke nederlaag bij Sturm GrazFeyenoord heeft donderdag een uiterst pijnlijke nederlaag geleden in de Europa League. Op bezoek bij Sturm Graz werd het 1-0. De winnende goal viel in blessuretijd van de tweede helft.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Feyenoord speelt 'finale' tegen Lazio: 'Zo moeten we hem gaan beschouwen'Feyenoord gaat de alles-of-niets-wedstrijd tegen SS Lazio beschouwen als 'een finale', zegt Orkun K\u00f6kc\u00fc. De middenvelder baalt als een stekker na de nederlaag tegen Sturm Graz, waardoor het er voor Feyenoord ineens slecht uitziet. Of e. Hmm hhhvgvvbvjvvgihugh