Onvoldoendes bij Oranje ondanks 0-7 overwinning op Gibraltar

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

Voetbalzone beoordeelt de spelers van het Nederlands elftal die minstens een helft meededen met een rapportcijfer gibned

Krul heeft niet genoeg hoeven doen om in aanmerking te komen voor een beoordeling. Als de keeper zijn doel uit moest komen, was hij steevast eerder bij de bal dan de aanvallers van Gibraltar.Als Dumfries mee naar voren ging, kwamen zijn tekortkomingen in de kleine ruimte tot uiting. In de eerste helft maakte hij drie overtredingen, het hoogste aantal bij Oranje, en broodnodig waren die niet.

Net als tegen Letland liet hij na om goede kansen te verzilveren: vijf minuten voor de rust stuitte hij van dichtbij op de keeper van Gibraltar en even daarna was hij met het hoofd evenmin zuiver in de afwerking. Klaassen probeerde het tempo in de aanvallen te houden met rappe doorspeelpasses, maar zat niet altijd op één lijn met zijn ploeggenoten. Bovendien hield hij een gele kaart over aan de wedstrijd door een onnodige overtreding rond de middenlijn.

Gini en Luuk 3

/  🏆 16. in NL

Spelers Gibraltar naaien elkaars schoenen voor wedstrijd tegen OranjeDe spelers van Oranje mogen weer het veld op. De tegenstander vanavond: Gibraltar. Dat zou voor het Nederlands elftal niet al te veel problemen moeten opleveren, alleen al omdat de schoenen van de tegenstander van ellende uit elkaar vallen. Maten naaier wil never be the same. Tuurlijk. In het Nederlands elftal zijn genoeg types die elkaar zouden naaien, wanneer het ze uitkomt. Het zou het NL team netjes staan als ze team Gibraltar nieuwe schoenen zouden schenken. Iets met respect voor je tegenstander hebben.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Gibraltar: AD en NOS zijn het eensHet Nederlands elftal sluit de interlandperiode vanavond af met een uitwedstrijd tegen Gibraltar oranje
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Oranje verplettert Gibraltar in tweede helft WK-kwalificatieduel: 0-7Het Nederlands elftal heeft de uitwedstrijd tegen Gibraltar benut om aan het doelsaldo te werken. Oranje won met 7-0 op het kunstgras van het Victoriastadion. Maar liefst zes doelpunten vielen nadat Frank de Boer tweemaal aanvallend had gewisseld. Betalen de clubs van Babel en v.d.Beek extra aan de KNVB om die twee aan wedstrijdritme te helpen of zijn zulke vriendendiensten gratis? En weer niet gekeken, of je zet je ergens voor in of je houdt je klep Is die Frenkie de Jong bang voor de bal? Elke keer als hij hem heeft wil hij hem zo snel mogelijk weer kwijt. Een duel durft hij niet aan te gaan. Samen spel was het motto maar dan moet je Depay en Malen niet laten spelen. Egotjes.

Frenkie de Jong gaat opvallend aspect onthouden na Gibraltar - OranjeFrenkie de Jong spreekt van een 'redelijk tot goede uitslag', maar noemt het puntverlies van Turkije tegen Letland het beste nieuws van de avond gibned