Olympique Lyon heeft Depay niet nodig om volgende ronde te bereiken

• 📰 voetbalzonenl
  • 20 sec. here

Olympique Lyon heeft zaterdagavond de kwartfinale van de Coupe de France bereikt

Lyon, dat vorig jaar strandde in de halve finale van het bekertoernooi toen de ploeg met liefst 1-5 klop kreeg van Paris Saint-Germain, deelde Sochaux direct in de beginfase twee ferme dreunen uit. Na een hoekschop van Maxwel Cornet vanaf de rechterkant, dook Djameleddine Benlamri op bij de eerste paal om snoeihard raak te koppen: 1-0. Amper twee minuten later was het weer raak en wederom kwam het gevaar vanaf de rechterkant.

In de tweede helft leek het er aanvankelijk minder doelpuntenrijk aan toe te gaan, maar volgden de goals zich alsnog in rap tempo op. Tien minuten na rust waren het wederom de bezoekers die zich terug in de wedstrijd knokten. Bedia werd andermaal alleen voor het doel gezet, omspeelde Pollersbeck en rondde eenvoudig af. Een kwartier voor tijd gooide Lyon het duel vervolgens in het slot via

/  🏆 16. in NL

Memphis Depay helpt Olympique Lyon schade te beperken in titelstrijdMemphis Depay is vrijdagavond met Olympique Lyon verder achteropgeraakt in de strijd om de Franse titel
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Memphis Depay schiet Olympique Lyon eigenhandig naar belangrijke zegeOlympique Lyon blijft nadrukkelijk meedoen in de strijd om de Franse landstitel

Memphis Depay zorgt met onverwachte afronding voor hoogtepunt bij LyonMemphis Depay heeft zondagavond een hoofdrol vertolkt in de wedstrijd tussen Olympique Lyon en Angers

Teleurstellend Olympique Lyon verzuimt zich naast PSG te voegenOlympique Lyon is er zaterdag voor de derde keer op rij niet in geslaagd om te winnen in de Ligue 1

Burak Yilmaz schiet titeldroom van Lyon in knotsgek duel aan diggelenLille OSC heeft zondagavond een zwaarbevochten overwinning geboekt op Olympique Lyon