• 📰 voetbalzonenl
  • 48 sec. here
  • News: 22%

Lees verder

kwam in de eerste helft op voorsprong door twee treffers van Sébastien Haller, maar gaf die marge in de eerste fase na rust uit handen en stevende daarna af op een gelijkspel. Een onnodige sliding van Luuk Wouters bezorgde Ajax in de laatste minuut een strafschop, die benut werd door. Door de 3-2 overwinning nemen de Amsterdammers de koppositie weer over van PSV; RKC bezet de veertiende plek in de Eredivisie.

Bij Ajax waren Noussair Mazraoui en Jurriën Timber niet van de partij, hun plaatsen werden overgenomen door Perr Schuurs en Devyne Rensch. RKC moest het in de Johan Cruijff ArenA stellen zonder trainer Joseph Oosting, Etienne Vaessen, Melle Meulensteen en. De verhoudingen waren vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk: Ajax had het initiatief stevig in handen en creëerde al snel kansen via Rensch, Haller, Tadic en Daley Blind.

Dat Ajax niet in de eerste helft al verder uitliep bij RKC, was voornamelijk te danken aan Issam El Maach. De doelman die tussen 2017 en 2020 voor Ajax speelde bracht redding bij grote mogelijkheden voor Dusan Tadic en Schuurs. Kort na rust viel het derde doelpunt van de middag echter aan de andere kant. Het lag volledig open bij Ajax, waardoor Odgaard Kramer een vrije doortocht richting Onana kon bieden. Kramer bleef de achtervolgende Edson Álvarez voor en rondde uiterst koel af.

/  🏆 16. in NL

Ajax gaat met Rensch en Schuurs tegen RKC Waalwijk op jacht naar koppositieAjax begint zondag met Devyne Rensch en Perr Schuurs aan de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Jurriën Timber ontbreekt bij de ploeg van trainer Erik ten Hag.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

RKC verbijstert Ajax: Van der Venne zet Amsterdamse defensie te kijkWat gebeurt er in de Johan Cruijff Arena?! Ajax lijkt na de dubbelslag van Sébastien Haller in een zetel te zitten, maar in de tweede helft knokt RKC Waalwijk zich langszij door goals van Michiel Kramer en Richard van der Venne.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Ajax boekt achtste zege op rij in Vrouwen Eredivisie, PSV onderuit tegen ADODe voetbalsters van Ajax hebben vrijdag de achtste overwinning op rij in de Vrouwen Eredivisie geboekt. De koploper won dankzij twee doelpunten van Romée Leuchter met 2-0 van VV Alkmaar. PSV ging thuis met 0-1 onderuit tegen ADO Den Haag. Zo zo ze gaan de mannen nog voorbij.

Ajax-vrouwen boeken simpele zege in eredivisie, PSV loopt averij opAjax wint eenvoudig met 2-0 van VV Alkmaar. Nummer drie PSV gaat in eigen huis met 1-0 onderuit tegen ADO Den Haag.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

'PSV en Ajax kijken bij Go Ahead Eagles: smaakmaker staat op 'shortlist''Ajax en PSV zijn beiden ge\u00efnteresseerd in Go Ahead Eagles-aanvaller I\u00f1igo\u00a0C\u00f3rdoba. De Spanjaard wordt dit seizoen door Athletic Bilbao verhuurd aan de promovendus, met een optie tot koop.\u00a0

Feyenoord O18 wint mini-Klassieker van Ajax O18 en gaat naar kwartfinaleFeyenoord O18 heeft Ajax O18 uit het bekertoernooi gegooid. Een onderlinge confrontatie op Varkenoord werd in Rotterdams voordeel beslist: 3-2.\u00a0