Nieuwe zeperd Ajax door gelijkmaker Almere in blessuretijd: 'Teleurstelling groot'

• 📰 NOSsport
  • 22 sec. here

De moeizaam spelende Amsterdammers laten in de blessuretijd de zege door de vingers glippen door een benutte strafschop van Almere: 2-2.

Ajax is na twee zeges in de eredivisie opnieuw tegen een zeperd aangelopen. De moeizaam spelende Amsterdammers lieten bij Almere City in de blessuretijd een overwinning door de vingers glippen: 2-2. De ploeg van trainer John van 't Schip ging donderdag in de Europa League met 2-0 onderuit tegen Brighton Brighton & Hove Albion, maar had in de eredivisie juist de weg omhoog gevonden met thuiszeges op FC Volendam en sc Heerenveen . 'De teleurstelling is heel groot.

De thuisploeg schakelde na een corner van Ajax razendsnel om en Ritmeester van de Kamp was in de zestien van Ajax het eindstation. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want invaller Chuba Akpom hielp Ajax aan de gelijkmaker. De Brit kreeg de bal in de loop mee van Brobbey en rondde beheerst af. Ajax zocht vervolgens driftig naar de winnende treffer en die kwam er ook via een andere invaller.

/  🏆 12. in NL

Nieuwe zeperd Ajax na gelijkmaker Almere in blessuretijd: 'Teleurstelling groot'De moeizaam spelende Amsterdammers laten in de blessuretijd de zege door de vingers glippen door een benutte strafschop van Almere: 2-2.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Nieuwe zeperd Ajax door gelijkmaker Almere in blessuretijd: 'Teleurstelling groot'De moeizaam spelende Amsterdammers laten in de blessuretijd de zege door de vingers glippen door een benutte strafschop van Almere: 2-2.

Nieuwe zeperd Ajax na gelijkmaker Almere City in blessuretijdNa een onnodige overtreding van Benjamin Tahirovic krijgt Almere City diep in blessuretijd de 2-2, waaruit de gelijkmaker valt via een strafschop.

Ajax maakt uitglijder bij Almere City door penalty in laatste minuut blessuretijdAjax heeft zondagmiddag op bezoek bij Almere City een overwinning uit handen gegeven. Een benutte strafschop in blessuretijd bezorgde de promovendus een punt: 2-2. Ajax-invaller Benjamin Tahirovic ging van held naar schlemiel.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Ajax-trainer Van 't Schip verrast met basisplaats voor Mikautadze tegen Almere CityAjax-trainer John van 't Schip heeft zijn opstelling op twee plekken gewijzigd voor het uitduel met Almere City van zondagmiddag. Georges Mikautadze begint verrassend in de basis, Silvano Vos ontbreekt in de selectie.