• 📰 voetbalzonenl
  • 55 sec. here
  • News: 25%

Lees verder

weet eindelijk weer wat winnen is. Na acht opeenvolgende duels zonder overwinning won de nummer vijf van de Süper Lig zaterdagavond met 3-1 van nummer elf Göztepe in een veelbewogen wedstrijd. Door de absentie van Fernando Muslera, de reserverol van Selçuk Inan en de plek op de bank voor de zeventienjarige Emin Bayram, de zeventienjarige jeugdexponent die vorige week zondag debuteerde in de basis en fungeerde als captain tegen Ankaragücü , droegde aanvoerdersband.

Verreweg het opvallendste moment van de eerste helft vond plaats na 22 minuten. Doelman Beto van Göztepe werd in het eigen strafschopgebied aangespeeld door verdediger Alpaslan Öztürk en treuzelde met de bal aan de voet. Hij werd opgejaagd door Adem Büyük, die erin slaagde om de keeper van de bal te zetten en in een leeg doel af te werken. Volgens arbiter Koray Gençerler beging Büyük daarbij echter een overtreding en dus werd het doelpunt afgekeurd.

Galatasaray speelde geen sterke eerste helft en meldde zich na het afgekeurde doelpunt nog slechts eenmaal enigszins serieus in de eerste helft: in de laatste seconde van de blessuretijd zeilde een poeier van voormalig NAC Breda-middenvelder Ömer Bayram langs de verkeerde kant van de paal. Aan het begin van de tweede helft leek een strafschop de ban te gaan breken. Na licht contact tussen Atinç Nukan en Sofiane Feghouli wees Gençerler naar de stip.

Galatasaray krijgt een strafschop. De doelman komt te vroeg van zijn lijn. Galatasaray krijgt nog een strafschop …

/  🏆 16. in NL

Tegenvaller voor NAC Breda: aanvoerder Arno Verschueren vertrektEen forse aderlating voor NAC: middenvelder Arno Verschueren verlaat de Bredase club. Hij gaat naar de Belgische tweedeklasser Lommel SK. Verschueren was voor de coronacrisis de aanvoerder van NAC, de ploeg die komend seizoen wil promoveren naar de Eredivisie.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Lionel Messi is het helemaal zat en trekt keiharde conclusiesLionel Messi is diep teleurgesteld en noemt het duel met Osasuna tekenend voor het hele seizoen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »