Napoli scoort na strafkamp zes keer tegen Sassuolo

• 📰 NOSvoetbal
  • 14 sec. here
  • News: 9%

De Napolitanen verslaan Sassuolo met 6-1 en boeken daarmee hun eerste zege na drie wedstrijden zonder overwinning in de Serie A.

Na de beschamende 3-2 nederlaag bij Empoli moest de selectie op last van trainer Luciano Spalletti vanaf dinsdag in trainingskamp in een ultieme poging de crisis te bezweren. Met een 6-1 zege op Sassuolo zaterdagmiddag lijkt het strafkamp effect te hebben gesorteerd.

Na 21 minuten stond Napoli al met 4-0 voor. Kalidou Koulibaly, Victor Osimhen, Hirving Lozano en Dries Mertens scoorden. Na rust voegde Mertens een tweede goal toe en maakte ook Amir Rrahmani een doelpunt. Maxime Lopez scoorde vlak voor tijd namens de bezoekers.

/  🏆 18. in NL

Napoli houdt titelkansen levend met royale thuiszege op SassuoloNapoli mag nog blijven hopen op het landskampioenschap in Italië. De ploeg van coach Luciano Spalletti versloeg Sassuolo zaterdag met 6-1 en houdt AC Milan en Internazionale in zicht.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Napoli schudt vormdip van zich af met grootste overwinning van het seizoenNapoli heeft zaterdagmiddag de grootste overwinning van het seizoen tot dusver geboekt
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Privacyinstellingen op VI.nl
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Van de Zandschulp voor de eerste keer naar ATP-finale na zege op KecmanovicBotic van de Zandschulp bereikt de finale van het ATP-toernooi van München na een knappe zege op de Serviër Miomir Kecmanovic.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Slot deelt ‘klein sneertje’ uit aan de KNVB na slijtageslag tegen MarseilleArne Slot kon het niet laten om na de overwinning op Olympique Marseille (3-2) een sneertje uit te delen aan de KNVB