NAC verliest ook tweede duel na ontslag Hyballa en daalt naar plek 15

• 📰 voetbalzonenl
  • 45 sec. here
  • News: 21%

Lees verder

met 1-3 te sterk voor de Brabanders. NAC kwam al vroeg in het duel dankzij een eigen doelpunt van Jeff Hardeveld op voorsprong, maar zag Emmen via Vlak, Konings en Mendes de overwinning uit het vuur slepen. Emmen klimt dankzij de voorsprong naar de vijfde plaats. NAC staat vijftiende.

Na slechts drie minuten spelen kwam de thuisploeg al op voorsprong. Een vrije trap op de helft van Emmen werd door Hardeveld op knullige wijze achter zijn eigen doelman gewerkt: 1-0. Al na dertien minuten trok Emmen de stand gelijk. Vlak haalde van buiten het strafschopgebied uit en verschalkte zo NAC-doelman Tein Troost. Niet veel later probeerde ook Jorrit Smeets het van afstand. Hij zag zijn poging echter uiteenspatten op de paal.

Twintig minuten voor tijd was de ploeg van Fred Grim dicht bij een derde treffer. De Poolse Piotr Parzyszek kreeg een grote kans op de derde Emmense goal. Troost liet ditmaal blijken over kwaliteit te beschikken en ranselde de bal uit het doel. Toch verdubbelde Emmen tien minuten voor tijd alsnog de voorsprong. Mendes, die terugkeerde na een langdurige blessure, gooide het duel met een geplaatste bal van binnen het strafschopgebied op slot.

/  🏆 16. in NL

Blessuregolf ontwricht dolend NAC: Hyballa-concept op de schopLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen komt op voorsprong na blunder van keeper NACTussenstand: NAC Breda - FC Emmen: 1 - 2 Goals van FC Emmen op naam van Vlak en Konings Ton Lokhoff is de tijdelijke trainer van NAC nadat Peter Hyballa werd ontslagen
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Lees terug: FC Emmen wint voor de derde keer op rij in BredaEindstand: NAC Breda - FC Emmen: 1 - 3 Goals van FC Emmen op naam van Vlak, Konings Ton Lokhoff is de tijdelijke trainer van NAC nadat Peter Hyballa werd ontslagen

Liveblog: Twee goals binnen een kwartier in BredaTussenstand: NAC Breda - FC Emmen: 1 - 1 Fred Grim heeft z'n opstelling niet veranderd ten opzichte van Jong FC Utrecht Ton Lokhoff is de tijdelijke trainer van NAC nadat Peter Hyballa werd ontslagen

Liveblog: FC Emmen en NAC rusten met een gelijke standTussenstand: NAC Breda - FC Emmen: 1 - 1 Goals op naam van Vlak en Hardeveld, de laatste maakte een eigen doelpunt Ton Lokhoff is de tijdelijke trainer van NAC nadat Peter Hyballa werd ontslagen

Meer defensieve opties voor Fred Grim tijdens 'Avondje NAC'Met Maikel Kieftenbeld (terug van een schorsing) en Lorenzo Burnet (weer fit) reist Fred Grim met wat meer defensieve smaken af naar Breda, waar vanavond het 'avondje NAC' wacht.