• 📰 voetbalzonenl
  • 69 sec. here
  • News: 31%

Vooral een unieke gebeurtenis voor alle fans van Sparta Rotterdam die eerder dan 6 december 1997 het levenslicht zagen twespa

, ruim een week na de 1-3 zege op Willem II. In de voorbije 214 uitduels in de Eredivisie, sinds 6 december 1997, won Sparta nog nooit tweemaal op rij. Door de zege staat Sparta nu op een negende plaats, met achttien punten uit veertien duels. FC Twente staat voorlopig zesde, met zes punten meer.

Sparta ging met een minimale voorsprong de rust in en dat was eigenlijk volledig verdiend. FC Twente was in de eerste helft slordig in de passing, stichtte nauwelijks gevaar en schoot niet één keer op het doel van Maduka Okoye. Al in de eerste vijftien minuten liet het team van Fraser zich niet onbetuigd. Het was in de zesde minuut aante danken dat Mario Engels een grote kans onbenut liet en niet veel later keerde de doelman ook een schot van afstand van de Duitser.

De bezoekers uit Rotterdam-West bleven zoeken naar een doelpunt, terwijl FC Twente niet verder kwam dan een inzet van Danilo. De poging van de Braziliaan ging ruim over het doel van Okoye. Aan de andere kant van het veld ontsnapten de Tukkers toen Sven Mijnans een te zachte pass gaf en een kans verloren ging, maar ook toen Engels gestuit werd door Julio Pleguezuelo en een inzet vanIn de extra tijd van de eerste helft viel alsnog de 0-1.

Duarte speelde zichzelf na 67 minuten vrij en krulde de bal heerlijk tegen de touwen: 0-2. Sparta had via Reda Kharchouch, die twintig minuten voor tijd inviel voor Engels, kansen op een derde treffer, maar een doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd en luttele minuten later mikte hij de bal naast het doel van Drommel. Jans koos tien minuten voor tijd voor een viervoudige wissel, maar ook dat sorteerde geen effect.

/  🏆 16. in NL

Zes nieuwe Drentse ziekenhuisopnames, 215 besmettingenZes Drentse coronapatiënten zijn opgenomen in het ziekenhuis, blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) van vandaag. In totaal werden er 215 nieuwe Drentse besmettingen met het virus geregistreerd.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

215 nieuwe besmettingen vastgesteld in DrentheDe afgelopen dag zijn in Drenthe 215 nieuwe besmettingen geregistreerd. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat is een daling ten opzichte van gisteren, toen in onze provincie 232 nieuwe positieve gevallen werden gemeld.

Zeker 215 gewonden bij demonstratie Jeruzalemse Al-AksamoskeeConfrontaties: De Israëlische politie zette traangas, rubberen kogels en flitsgranaten in, de Palestijnse demonstranten gooiden met stenen. Demonstratie? Dit is de Rotskoepel en niet de moskee. Palestijnen worden uit hun huizen verdreven
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

Sparta nadert clubrecord uit 1997 na bezoek van PEC ZwolleSparta Rotterdam is zaterdag voor het vijfde opeenvolgende duel in de Eredivisie ongeslagen gebleven spapec spazwo
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

RKC ziet na nederlaag tegen Sparta concurrentie naderenRKC heeft zich zaterdagavond een slechte dienst bewezen door met 2-0 onderuit te gaan tegen Sparta. In een matige wedstrijd zorgden de doelpunten van Spartanen Tom Beugelsdijk en Brian Smeets voor de enige hoogtepunten in de wedstrijd. Wat viel op in Rotterdam?
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »