• 📰 VI_nl
  • 32 sec. here
  • News: 16%

. En die keuze pakte uitstekend uit voor Diego Simeone, want na een goed kwartier hadden beide spitsen hun treffer al te pakken.

De wedstrijd was nog geen twee minuten oud toen Rodrigo De Paul de bal vanaf de rechterflank voor het doel slingerde. Zijn voorzet werd zeer beheerst afgewerkt door Griezmann, die volledig over het hoofd werd gezien door de schutterende defensie van de thuisploeg.

Even later was het de beurt aan Memphis. Hij kreeg een lage voorzet van Saúl Níguez en werkte die van dichtbij binnen. Dat goede gevoel maakte binnen twintig minuten plaats voor een bezorgde blik. Memphis moest geblesseerd naar de kant en liet zich vervangen door Álvaro Morata. Op het eerste oog was niet te zien waar de Nederlander last van had, maar Atlético liet later via sociale media weten dat het om een spierblessure ging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

/  🏆 6. in NL

Memphis in punt van aanval bij Atlético in duel met nummer twee van ranglijstNa het bloedeloze gelijkspel op bezoek bij Real Betis, neemt Atl\u00e9tico Madrid het op tegen Rayo Vallecano. De ploeg van Diego Simeone trapt maandag om 21:30 tegen de club die reeds won van Almer\u00eda en Granada, en daarmee op de tweede plaats in La Liga staat. Hieronder in de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Zorgen voor Koeman: Memphis valt geblesseerd uit bij AtléticoLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Memphis zet streep onder goede vorm: Nederlander scoort weer voor AtléticoMemphis Depay heeft zijn tweede competitiegoal in drie wedstrijden voor Atl\u00e9tico Madrid gemaakt. De Nederlander verkeert in goede vorm en onderstreept dat nog even met een fraaie goal tegen Rayo Vallecano. Na een eerdere goal van Antoine Griezmann gaat Atl\u00e9tico daardoor met een comfortabele voorsprong de rust in.

Memphis moet paar minuten na zijn goal geblesseerd naar de kant bij AtléticoNa het bloedeloze gelijkspel op bezoek bij Real Betis, neemt Atl\u00e9tico Madrid het op tegen Rayo Vallecano. De ploeg van Diego Simeone trapt maandag om 21:30 tegen de club die reeds won van Almer\u00eda en Granada, en daarmee op de tweede plaats in La Liga staat. Hieronder in de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.

Dumfries helpt Inter aan zege, scorende Memphis valt geblesseerd uit bij AtléticoDenzel Dumfries heeft Internazionale maandag in de Serie A aan een zege op Cagliari geholpen. De Oranje-international maakte het tweede doelpunt in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd. In Spanje scoorde Memphis Depay ook, maar viel hij even later geblesseerd uit.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Atlético zet monsterscore neer op avond dat Memphis geblesseerd uitvaltAtl\u00e9tico Madrid heeft maandagavond een eclatante overwinning geboekt. Op bezoek bij Rayo Vallecano wonnen\u00a0Los Colchoneros met 0-7. Het enige punt van zorg was het uitvallen van Memphis Depay.