Messi weet het zeker: ‘Op dit moment is hij de beste verdediger ter wereld’

• 📰 voetbalzonenl
  • 25 sec. here

Lees verder

vindt Cristian Romero op dit moment de beste verdediger ter wereld, zo gaf de Argentijnse sterspeler aan na afloop van de met 1-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador. De aanvaller van Inter Miami tekende met een fraaie vrije trap zelf aan voor het enige doelpunt van de wedstrijd, maar vond dat Romero de man van de wedstrijd was.

"Ik vind hem op dit moment de beste verdediger ter wereld. Hij speelde geweldig en is in mijn ogen de Man of the Match", zei Messi tegenover. Bondscoach Lionel Scaloni kon zich wel vinden in de woorden van zijn aanvoerder."Ik heb geen woorden om zijn wedstrijd te beschrijven. Tijdens thuiswedstrijden moedigen mensen hem aan, dan denkt hij dat He-Man is en maakt hij sprints van zeventig meter. Hij is een fantastische centrale verdediger en speelde een geweldige wedstrijd.

/  🏆 16. in NL

Haaland denkt ondanks favorietenrol Messi kans te maken op Ballon d'OrLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

112-nieuws: ongeluk op A2 • man op fiets geschept door autoIn dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Jumbo-Visma in zetel op weg naar Tourmalet • Evenepoel op 7 minuten achterstandDe Ronde van Spanje trekt de Pyreneeën in voor de eerste loodzware bergetappe. Volg de rit via dit liveblog.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Jumbo-Visma in zetel op Tourmalet • Evenepoel op 7 minuten achterstandDe Ronde van Spanje trekt de Pyreneeën in voor de eerste loodzware bergetappe. Volg de rit via dit liveblog.