Mertens en Younes krijgen handen op elkaar tijdens eenvoudige zege Napoli

• 📰 voetbalzonenl
  • 35 sec. here
  • News: 17%

Napoli boekt een simpele overwinning op Frosinone en vergroot de voorsprong op nummer drie Internazionale weer naar acht punten napoli calcio mertens

waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Voor Mertens was de fraaie vrije trap die hij maakte bovendien een bijzondere treffer, aangezien hij met zijn 81e goal in dienst van Napoli op gelijke hoogte komt met Diego Maradona.hebben nu een voorsprong van acht punten op nummer drie Internazionale, dat zaterdagavond zelf al gelijkspeelde tegen Juventus., waardoor er op links een basisplek vrijkwam voor Younes.

De bezoekers namen daarna het heft meer in handen en kwamen op voorsprong via een uiterst fraaie vrije trap van Mertens, die de bal van een ruime twintig meter in de linkerkruising naast Marco Sportiello schoot. Callejon miste vervolgens een paar minuten voor de onderbreking een goede kans op de 0-2, maar Napoli hoefde na de rust alsnog niet lang op de tweede treffer van de middag te wachten.

Younes was vier minuten na de hervatting van de wedstrijd namelijk het eindpunt van een aanval over veel schijven en de voormalig Ajacied stuurde na een combinatie metzijn directe tegenstander met een sleepbeweging het bos in, waarna hij Sportiello kansloos liet in de verre hoek.

/  🏆 16. in NL

Champions League dichterbij voor Nederlanders na zege in NapelsAtalanta doet maandag goede zaken en wint tegen Napoli! atalanta napoli
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

In de wandelgangen: Napoli biedt 20 miljoen euro voor 'de nieuwe Riquelme'Lees verder

Klopp ontkent categorisch transferdoelwit: ‘We gaan het niet eens proberen’De fans van Liverpool hoeven niet te rekenen op de komst van Lorenzo Insigne klopp liverpool insigne napoli

Titelrace blijft ongekend spannend na eenvoudige zege PSVPSV is in punten weer op gelijke hoogte gekomen met koploper Ajax wilpsv psv

Willem II geeft zege diep in blessuretijd uit handen tegen ExcelsiorWillem II heeft in blessuretijd de zege uit handen gegeven op bezoek bij Excelsior. Het 1-1 gelijkspel is een domper in de strijd om een ticket voor de play-offs.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Voormalig MVV-speler Faty Papy (28) zakt in elkaar op veld en overlijdtFaty Papy is donderdag op 28-jarige leeftijd overleden papy

PSV boekt benodigde, late en benauwde zege op ADO Den HaagPSV heeft zondag zijn plicht gedaan tegen ADO Den Haag. Overtuigend was het spel allerminst, maar in de jacht op koploper Ajax telt alleen de zege en die kwam er: 3-1.

Vadsige fietser achtervolgt vrouw een kwartier lang tijdens het joggen en slaat haar op de billenEen jonge vrouw in Tilburg is maandag tijdens het hardlopen door een onbekende man gevolgd en hard op haar billen geslagen. De politie omschrijft de dader als een man met een 'vadsig' postuur.

Muzieksmaak in tijden van Spotify en foute foto's op internet: wetenschapstalenten strijden om titelDrie jonge onderzoekers van Tilburg University zijn genomineerd voor de titel Wetenschapstalent 2019 van het tijdschrift New Scientist. Universiteiten uit Nederland en België hebben hun grootste wetenschappelijke talenten opgegeven voor deze wetenschappelijke titelstrijd.