Memphis en Luuk de Jong trefzeker bij ruime overwinning Barcelona op Athletic

• 📰 NUsport
  • 29 sec. here
  • News: 15%

Update: Luuk de Jong en Memphis scoren bij ruime zege Barcelona op Athletic

De Jong maakte in de negentigste minuut de 3-0 voor Barcelona tegen Athletic. De spits kopte raak uit een voorzet van Ousmane Dembélé en tekende voor zijn vijfde competitietreffer van het seizoen.

Dembélé zorgde ruim een kwartier voor tijd zelf voor het mooiste doelpunt van de avond. Na een assist van Frenkie de Jong knalde de Fransman de bal vanaf de linkerkant van het zestienmetergebied in het dak van het doel. Pierre-Emerick Aubameyang had acht minuten voor rust uit een rebound de score voor Barcelona geopend.

De goals van Pino leveren een aantal bijzondere statistieken en feitjes op. Zo is de tweevoudig international van Spanje de eerste Villarreal-speler ooit die vier keer scoort in één wedstrijd in de Spaanse competitie.