Memphis de held, Klaassen de schlemiel: Atlético schakelt Inter uit

• 📰 VI_nl
  • 20 sec. here

Atlético Madrid heeft zich ten koste van Internazionale geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League.

Atlético Madrid heeft zich ten koste van Internazionale geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. Na een verlenging, die was afgedwongen door een laat doelpunt van Memphis Depay, namen de Spanjaarden de strafschoppen beter. Davy Klaassen miste één van de Italiaanse penalty's.Inter gold vooraf als de torenhoge favoriet voor het treffen van woensdagavond, nadat het de eerste dertien wedstrijden van dit kalenderjaar allemaal had gewonnen..

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Gezien het feit dat Atlético niet overloopt van het zelfvertrouwen en Inter nauwelijks doelpunten tegen krijgt, leek de wedstrijd na de goal van Di Marco wel gespeeld. Atlético vond de gelijkmaker echter al binnen twee minuten.

/  🏆 6. in NL

Atlético naar kwartfinales na strafschoppen • Depay schiet raak, Klaassen mistIn dit liveblog zie je alles over de wedstrijden Borussia Dortmund-PSV en Atlético Madrid-Internazionale in de achtste finale van de Champions League.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Atlético gaat met Memphis in de basis pijnlijk onderuit bij degradatiekandidaatAtlético Madrid kende absoluut geen goede generale repetitie voor de return in de Champions League tegen Inter. De ploeg van coach Diego Simeone verloor met 2-0 op bezoek bij laagvlieger Cádiz. Memphis Depay begon in de basis bij de Madrilenen, maar werd in de rust gewisseld.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Memphis in de rust gewisseld bij pijnlijke nederlaag Atlético MadridLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Inter klopt Bologna in duel met vier Nederlanders, pijnlijke wissel MemphisVoormalig Roda JC-huurling Yann Aurel Bisseck was zaterdag belangrijk voor Internazionale. De 23-jarige verdediger kopte op bezoek bij Bologna de openingstreffer binnen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Depay inspireert Atlético tot comeback tegen Inter en gaat door na strafschoppenAtlético Madrid bereikt de kwartfinales van de Champions League. Met dank aan uitblinker Memphis Depay en een penaltymisser van Davy Klaassen.