Manchester United leeft op na wissel Van de Beek en stijgt prompt zes plekken

• 📰 voetbalzonenl
  • 46 sec. here
  • News: 22%

Manchester United heeft zaterdagavond een moeizame overwinning geboekt op West Ham United whumun

oogden onmachtig in de eerste helft en zochten de kleedkamers op met een 1-0 achterstand, maar in de tweede helft, nadat Donny van de Beek en Edinson Cavani waren vervangen door respectievelijk Bruno Fernandes en Marcus Rashford, liep het spel een stuk beter. Uiteindelijk won Manchester United met 1-3 en boekte het de vierde opeenvolgende zege in de Premier League. De club klimt van de tiende naar de vierde plaats, terwijl West Ham zevende staat.

Onder het toeziend oog van circa tweeduizend supporters speelde West Ham United een sterke eerste helft.hadden weliswaar veel minder balbezit, maar hielden Manchester United gemakkelijk in bedwang en kregen de beste kansen om de score te openen. In de negende minuut werd een treffer van Jarrod Bowen terecht afgekeurd wegens buitenspel en halverwege de eerste helft voorkwam Harry Maguire dat de aanvaller een vrije doortocht naar het doel had.

Tien minuten voor rust werd West Ham opnieuw gevaarlijk, ditmaal na slordig handelen van Paul Pogba en Anthony Martial op het middenveld. Sebastién Haller kreeg de bal in het strafschopgebied bij Pablo Fornals, die van dichtbij de paal trof. Het openingsdoelpunt kwam zodoende niet onverwacht. Een hoekschop van Aaron Cresswell werd met het hoofd verlengd door Declan Rice; bij de tweede paal stond Tomás Soucek vrij om er 1-0 van te maken.

/  🏆 16. in NL

‘United lijkt Van de Beek signaal te geven met bod van 80 miljoen in Madrid’Volgens AS heeft Manchester United een bod van 80 miljoen euro uitgebracht op Marcos Llorente
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

‘Van der Sar grote favoriet op driekoppig lijstje van Manchester United’Edwin van der Sar wordt wederom bij Manchester United genoemd ajax manutd mufc

Donny van de Beek laat zich zien bij zakelijke bekerzege van Man UnitedManchester United heeft zich zaterdagavond bij de laatste 32 overgebleven clubs van de FA Cup gevoegd

McTominay schiet Man United na wissel Van de Beek naar kwartfinaleManchester United heeft dinsdagavond de kwartfinale van de FA Cup bereikt