Manchester United bezorgt Krul hoofdpijn; Leicester City treurt in eigen huis

• 📰 voetbalzonenl
  • 75 sec. here
  • News: 33%

Chelsea en Manchester United profiteren optimaal van de verrassende nederlaag van Leicester City epl

hield Manchester United vlak voor de pauze op de been door een goede inzet van Todd Cantwell te keren en daarmee de voorsprong te behouden.

Het team van Solslkjaer gooide het duel na rust op slot. Zeven minuten na de onderbreking werd Brandon Williams onderuitgehaald door Krul: Rashford maakte geen fout vanaf elf meter. Twee minuten later kwam Martial bij een snel genomen corner van Mata hoger in de lucht dan twee verdedigers van Norwich en moest Krul opnieuw het antwoord schuldig blijven: 3-0. Een kwartier voor tijd bepaalde invaller Mason Greenwood vanaf de rand van het strafschopgebied de eindstand: 4-0.

Burnley kon ook niet slechter aan het tweede bedrijf beginnen, daar het team van Dyche vier minuten na de pauze op een 3-0 achterstand werd gezet. Na een voorzet van César Azpilicueta richting de verste paal werkte Callum Hudson-Odoi het derde doelpunt vanbinnen. Het team van Lampard liet de teugels in het restant van de tweede helft allerminst vieren, maar alle kansen in en rondom het doelgebied vanwerden verprutst en zodoende mocht Burnley zich nog gelukkig prijzen met een 3-0 nederlaag.

In de tweede helft stond de VAR met het terugdraaien van een strafschop na een vermeende overtreding van Çaglar Söyüncü en het afkeuren van een goal van Kelechi Iheanacho wegens buitenspel nog twee keer in het middelpunt van de belangstelling en die laatste beslissing kwam de thuisploeg duur te staan. Danny Ings schoot in de 82e minuut namelijk de 1-2 achter Kasper Schmeichel, waarna een rake kopbal van Jonny Evans in de slotminuut nogmaals werd afgekeurd wegens buitenspel.