Manager Leicester City verdedigt Wout Faes na twee eigen goals tegen Liverpool

• 📰 NUsport
  • 35 sec. here
  • News: 17%

Manager Brendan Rodgers van Leicester City neemt het op voor Wout Faes na zijn twee eigen doelpunten vrijdagavond in de Premier League-wedstrijd tegen Liverpool. Rodgers denkt niet dat de oud-speler van Heerenveen en Excelsior er door in de war raakt.

De horroravond voltrok zich vanaf de 38e minuut voor Faes. De verdediger wilde een voorzet van Trent Alexander-Arnold wegwerken, maar via de onderkant van de lat gleed de Belg de bal achter zijn eigen doelman. Daardoor werd het 1-1 op Anfield. Leicester City was na vier minuten via Kiernan Dewsbury-Hall op voorsprong gekomen.

"Dit was erg teleurstellend voor hem", zei Rodgers na afloop over Faes, die afgelopen zomer voor 17 miljoen euro overkwam van Stade de Reims."Hij heeft een heel sterk karakter en hij speelt briljant sinds hij bij ons is. Hij heeft na een WK zonder minuten wedstrijden nodig om in het ritme te komen. Ik vond het fantastisch hoe hij in de tweede helft reageerde."

"Het resultaat is erg fijn, maar dit was niet onze beste prestatie. We kregen een doelpunt tegen uit een doeltrap. En dat is niet wat je wil tegen een counterploeg met duidelijke ideeën. We speelden ze ook nog eens in de kaart door op de verkeerde momenten balverlies te lijden."

/  🏆 2. in NL

Gakpo ziet Liverpool door twee eigen goals Faes afrekenen met Leicester CityLiverpool heeft vrijdag met de nodige moeite Leicester City op de knieën gekregen in de Premier League. Twee eigen goals van Wout Faes hielpen de thuisploeg in het zadel: 2-1. Kersverse aanwinst Cody Gakpo zat op de tribune op Anfield. Gebeurt niet vaak in het voetbal, zelf niet scoren en toch winnen met 2-1
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Wout Faes helpt Liverpool aan winst met twee eigen goals; Gakpo toeschouwerLiverpool heeft vrijdagavond een bijzonder gelukkige overwinning geboekt op Leicester City
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Liverpool verslaat Leicester: Faes (oud-Excelsior) schlemiel van de avondLiverpool heeft vrijdagavond in eigen huis een moeizame zege geboekt op Leicester City: 2-1. Liverpool kwam vroeg op achterstand, maar maakte dat nog voor rust goed dankzij twee eigen doelpunten van Leicester-verdediger Wout Faes.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Leicester neemt vroeg de leiding tegen Liverpool: Gakpo kijkt toeLiverpool is vrijdagavond in eigen huis al na vier minuten spelen op achterstand gekomen tegen Leicester City. Cody Gakpo, die nog niet speelgerechtigd is, keek toe vanaf de tribune.\u00a0

Ongelukkig: Faes eist met 2 eigen doelpunten negatieve hoofdrol op tegen LiverpoolHet is vooralsnog niet de avond van Wout Faes. De verdediger van Leicester City hielp Liverpool een handje door in een tijdsbestek van slechts zeven minuten twee eigen doelpunten te maken.\u00a0