'Mag ik even uw aandacht': Juventus maakt superdoelpunt tegen Atalanta

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 10 sec. here
  • News: 7%

'Mag ik even uw aandacht': Juventus maakt superdoelpunt tegen Atalanta : Juventus

Ontvang notificaties bij likes en reactiesHet hakje van Di María is al fraai, de voorzet van Fagioli is dat ook en de afronding van Arek Milik verdient ook de schoonheidsprijs: 2-1 💫.

/  🏆 20. in NL

Schreuder ziet dat Ajax groeiende is: ‘Ik ben misschien de enige dat ziet’Trainer Alfred Schreuder was na het gelijkspel bij Feyenoord (1-1) te spreken over de teamprestatie van Ajax. ‘We hebben de tweede helft gestreden voor wat we waard waren.' Klopt. Je bent de enige.
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

‘Denk jij dat Blind wil dat Feyenoord zondag wint dan? Dat zeg je eigenlijk’Jan van Halst en Youri Mulder bespreken de heisa rondom Ajax en Daley Blind
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Scherpen na hoofdrol tegen PSV: 'Til mag volgende keer wat harder schieten'Kjell Scherpen eiste zaterdag de hoofdrol voor zich op bij PSV-Vitesse (1-0). De doelman van de bezoekers stopte een penalty, maakte een fout bij de enige treffer én kreeg diep in de blessuretijd nog een rode kaart.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Hoofdrol Scherpen tegen PSV: 'Idee dat er standaard oogtest gedaan moet worden'Kjell Scherpen maakte zaterdag geen beste beurt in het Eredivisie-duel tussen PSV en Vitesse. De Arnhemse doelman keerde in de eerste helft nog een strafschop van Luuk de Jong, maar blunderde na rust twee keer. Mario Been en Kees Kwakman zijn niet te spreken over zijn optreden.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Derksen legt uit waarom harde kern Feyenoord niet mag winnen van BerghuisJohan Derksen hoopt niet dat de harde kern van Feyenoord er voor gaat zorgen dat Steven Berghuis thuisblijft zondag

Schreuder mag Gerónimo Rulli dankbaar zijnAls Alfred Schreuder na zes duels op rij zonder zege het vertrouwen houdt van de directie van Ajax, mag de trainer zijn keeper dankbaar zijn. Gerónimo Rulli voorkwam in de 90ste minuut het winnende doelpunt van Feyenoord (1-1).