Liverpool wint na goal Wijnaldum van twee Nederlandse Aston Villa-debutanten

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

Liverpool heeft vrijdagavond de laatste 32 van de FA Cup bereikt door te winnen van Aston Villa: 1-4. Georginio Wijnaldum scoorde namens the Reds, terwijl Lamare Bogarde en Sil Swinkels debuteerden bij the Villans

Liverpool deed in de eerste helft nog twee vrij ongevaarlijke pogingen via Mohamed Salah en kreeg op slag van rust het deksel op de neus. Callum Miles Rowe zette Louie Barry met een splijtende steekpass ineens voor doelman Caoimhin Kelleher. Barry dribbelde op hoge snelheid op de Ierse goalie af en vond koeltjes de verre hoek: 1-1. Zo haalde het jeugdelftal van Aston Villa verrassend de rust met een gelijkspel, die in de tweede helft nog een kwartier succesvol werd verdedigd.

Liverpool voerde de druk na de pauze verder op en dat leidde in de zestigste minuut tot een doelpunt van Wijnaldum. Takumi Minamino draaide zich vrij in de zestien en speelde de Nederlander aan, die met een geplaatst laag schot scoorde: 1-2. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan voor Aston Villa. Door een knappe kopbal van Mané op aangeven van Xherdan Shaqiri en een raak schot van Salah in de korte hoek stond het binnen vier minuten 1-4.

/  🏆 16. in NL

Hoofdrollen voor Dest en Messi bij indrukwekkende zege BarcelonaBarcelona wint ruim, mede dankzij twee goals van Sergiño Dest barcelona barca laliga
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Aston Villa sluit trainingscomplex na corona-uitbraak in A-selectieDe FA Cup-wedstrijd van Aston Villa tegen Liverpool gaat waarschijnlijk niet door

Nieky Holzken wint opnieuw: John Wayne Parr na twee rondes knock-outNieky Holzken heeft het Muay Thai-gevecht tegen John Wayne Parr gewonnen. De kickbokser uit Helmond trapte de 44-jarige Parr in de tweede ronde knock-out. “Mooi om van een legende als Parr te kunnen winnen”, vertelt een trotse Holzken na afloop.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »