• 7 min. at publisher
  • News: 31%

Sport Nieuws

Liverpool,Manchester United,Premier League

Liverpool heeft de koppositie in de Premier League nodeloos verspeeld door bij aartsrivaal Manchester United met 2-2 gelijk te spelen.

Arsenal, dat gisteren won bij Brighton & Hove Albion , gaat de ploeg van coach Jurgen Klopp op doelsaldo voorbij. Manchester City, dat gisteren bij Crystal Palace ook een uitzege boekte , volgt op één punt. Micky van de Ven was vanavond met een kiezelharde treffer belangrijk bij een zege van Tottenham Hotspur op Nottingham Forest. En Chelsea liet in blessuretijd twee punten uit handen glippen tegen Sheffield United: 2-2. Voor rust werd United geheel overlopen door Liverpool .

Liverpool bleef drukken en kwam via een strafschop van Mohamed Salah, na een domme overtreding van Aaron Wan-Bissaka, op gelijke hoogte. Maar het bleef bij 2-2, waardoor Liverpool de voorsprong in de titelstrijd uit handen geeft. Na de 3-1 overwinning van Tottenham Hotspur op Nottingham Forest ontving een lachende Van de Ven felicitaties van zijn ploeggenoten. De Noord-Hollander stond verdedigend zijn mannetje en hielp met de mooiste treffer van de wedstrijd zijn ploeg over het dode punt.

Liverpool Manchester United Premier League Gelijkspel Koppositie

/  🏆 12. in NL

Manchester United bereidt zich voor op boos Liverpool na nederlaag tegen ChelseaManchester United is nog maar net bijgekomen van de nederlaag tegen Chelsea (4-3) en de ploeg van Erik ten Hag moet alweer aan de bak. De Nederlandse oefenmeester verwacht zondag tegen Liverpool een 'boos' United.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Manchester United wint na verlenging van Liverpool in de FA CupManchester United heeft zich geplaatst voor de halve finale van de FA Cup na een spannende wedstrijd tegen aartsrivaal Liverpool. Amad Dialli scoorde in de laatste minuut van de verlenging het winnende doelpunt. Liverpool draaide de wedstrijd vlak voor rust om met goals van Alexis MacAllister en Mohamed Salah.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Manchester United wint in de laatste minuut van LiverpoolManchester United trok na 120 knotsgekke minuten aan het langste eind tegen Liverpool: op een kolkend Old Trafford maakte Amad Diallo in de laatste minuut van de verlenging de 4-3.

ADVERTORIAL - Manchester United ontvangt Liverpool in eigen huisDe krachtmeting tussen United en Liverpool is een interessante: de ploeg van Erik ten Hag ging pijnlijk ten onder tegen Chelsea door twee doelpunten te incasseren in de blessuretijd. Liverpool maakte geen fout tegen Sheffield United en kan met een overwinning weer de koppositie pakken én het behalen van de landstitel in eigen hand hebben. Núñez besloot tegen Sheffield na een kwartier flink door te jagen en dat betaalde zich uit: doelman Ivo Grbić schoot tegen de Uruguayaan op en de bal rolde tergend langzaam het doel in.De keeper schiet de bal tegen Darwin Núñez aan, waarna de bal in het doel vliegt. Liverpool op voorsprong 🔴De altijd energieke Núñez werd in 2022 met gemengde gevoelens ontvangen op Anfield

Live: Manchester United - Liverpool, Zondag 7 april 2024De complete wedstrijdpagina van Manchester United tegen Liverpool (Premier League) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Liverpool moet koppositie door wereldgoals Manchester United laten aan ArsenalLiverpool heeft een flinke tik moeten incasseren in de strijd om de Engelse landstitel. De ploeg van manager Jürgen Klopp was tegen Manchester United lange tijd de betere ploeg, maar moest genoegen nemen met een punt: 2-2. The Reds domineerden met name in de eerste helft, waarin ze veel te weinig scoorden maar wel de leiding pakten via Luis Díaz.