Liverpool verspeelt koppositie met gelijkspel bij United, goal Van de Ven voor Spurs

• 📰 NOS
  • 23 sec. here

Liverpool laat punten liggen op Old Trafford, waar Manchester United kansloos leek maar na rust in het zadel werd geholpen.

Liverpool heeft de koppositie in de Premier League nodeloos verspeeld door bij aartsrivaal Manchester United met 2-2 gelijk te spelen. Arsenal, dat gisteren won bij Brighton & Hove Albion , gaat de ploeg van coach Jurgen Klopp op doelsaldo voorbij. Manchester City, dat gisteren bij Crystal Palace ook een uitzege boekte , volgt op één punt. Micky van de Ven was vanavond met een kiezelharde treffer belangrijk bij een zege van Tottenham Hotspur op Nottingham Forest.

Met ruim een uur op de klok schoot de jongeling Manchester United op voorsprong . Liverpool bleef drukken en kwam via een strafschop van Mohamed Salah, na een domme overtreding van Aaron Wan-Bissaka, op gelijke hoogte. Maar het bleef bij 2-2, waardoor Liverpool de voorsprong in de titelstrijd uit handen geeft. Na de 3-1 overwinning van Tottenham Hotspur op Nottingham Forest ontving een lachende Van de Ven felicitaties van zijn ploeggenoten.

/  🏆 5. in NL

Micky van de Ven scoort een van de hardste schoten van het seizoen tegen Nottingham ForestMicky van de Ven, een Nederlandse verdediger, heeft indruk gemaakt bij Tottenham Hotspur met zijn doelpunt tegen Nottingham Forest. Het schot wordt beschouwd als een van de hardste van het seizoen.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Ongekende apotheose op Old Trafford: United wint door Houdini-act van LiverpoolManchester United mag zich na 120 knotsgekke in de halve finale van de FA Cup gaan melden. The Red Devils wonnen na verlenging van aartsrivaal Liverpool, doordat Amad Dialli in de allerlaatste minuut scoorde.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Man United ten koste van Liverpool naar Wembley na fantastisch duel met 7 goalsManchester United heeft zich ten koste van Liverpool geplaatst voor de halve finale van de FA Cup: 4-3. The Reds poetsten de openingstreffer van Scott McTominay nog voor rust weg dankzij Alexis Mac Allister en Mohamed Salah.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Manchester United wint na verlenging van Liverpool in de FA CupManchester United heeft zich geplaatst voor de halve finale van de FA Cup na een spannende wedstrijd tegen aartsrivaal Liverpool. Amad Dialli scoorde in de laatste minuut van de verlenging het winnende doelpunt. Liverpool draaide de wedstrijd vlak voor rust om met goals van Alexis MacAllister en Mohamed Salah.

Manchester United wint in de laatste minuut van LiverpoolManchester United trok na 120 knotsgekke minuten aan het langste eind tegen Liverpool: op een kolkend Old Trafford maakte Amad Diallo in de laatste minuut van de verlenging de 4-3.

Manchester United verliest van Liverpool in eigen huisManchester United heeft zondag net niet weten te stunten in eigen huis tegen Liverpool. Ondanks een sterke comeback in de tweede helft, verloor United uiteindelijk met 2-1.