Liverpool geeft overwinning op Ajax ternauwernood goed vervolg

• 📰 voetbalzonenl
  • 48 sec. here
  • News: 23%

Liverpool heeft Sheffield United met 2-1 weten te verslaan livshe

op Anfield geen hele gelukkige start, want na dertien minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong.

Fabinho vloerde Oliver McBurnie op de rand van het strafschopgebied en na inmenging van de VAR werd de bal op de stip gelegd, nadat aanvankelijk nog een vrije trap van buiten het strafschopgebied was gegeven. Sander Berge wist wel raad met het buitenkansje en tekende vanaf elf meter voor de 0-1. Het was de eerste keer sinds oktober 2018 dat Liverpool een strafschop tegenkreeg op Anfield. Na de openingstreffer duurde het lang voor de thuisploeg op gelijke hoogte kon komen.

Vier minuten voor de rust vond een voorzet van Henderson het hoofd van Mané, wiens inzet aanvankelijk nog gekeerd werd door Sheffield United-doelman Aaron Ramsdale. Firmino was er in de rebound echter als de kippen bij om de 1-1 te verzorgen. Het duurde tot ruim een kwartier na rust alvorens Liverpool ook op voorsprong leek te komen. Salah leek een uiterst fraaie treffer te maken, maar na inmenging van de VAR werd het doelpunt geannuleerd wegens buitenspel.

/  🏆 16. in NL

Driessen zet Ajax-kritiek kracht bij: ‘Dat je die vernedering moet ondergaan...’Valentijn Driessen is opnieuw erg kritisch op Ajax naar aanleiding van het Champions League-duel met Liverpool ajaliv afca ucl Zou Valentijn veel geld verloren zijn met een betje? Wellicht wel de meest logische verklaring dat hij nu al dagen zo zuur reageert, Kritiek is prima, maar het woord vernedering gaat helemaal nergens over. De laatste punten helemaal eens. 1 waardeloze wissels. 2 idd geen topspits gehaald.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

FC Volendam dendert door en wint met 7-1; Jong Ajax scoort vijf keerFC Volendam is niet te stoppen in de Keuken Kampioen Divisie en ook Jong Ajax was vrijdagavond op dreef kkd

Johan Derksen neemt risico: ‘Ik denk dat Ajax moeiteloos van Atalanta wint’Gaan deze uitspraken Johan Derksen mogelijk nog lang achtervolgen? ajax ucl Waarom? Dat mag hij toch denken? Als Ajax zo speelt als woensdag én de kansen afmaakt kan het van iedereen winnen. J0sHaarb0s LeonGeerlink Wat denk je dat hem dat interesseerd?

VVV meldt uren voor aftrap tegen Ajax positieve coronatestVVV-Venlo heeft een paar uur voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Ajax bekendgemaakt dat een speler uit de selectie besmet is met het coronavirus

Eredivisierecord: Ajax verslaat VVV Venlo met 0-13Een record voor Ajax in de Eredivisie. De ploeg versloeg VVV Venlo met maar liefst 0-13. Onder anderen Lassina Traoré, Jurgen Ekkelenkamp, Dusan Tadic, Daley Blind, Antony en Klaas-Jan Huntelaar scoorden voor Ajax. Ik dacht even dat het een bericht was over het aantal IC opnames Echt...Huntelaar Had het liever andersom gezien
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »