• 📰 voetbalzonenl
  • 43 sec. here
  • News: 20%

Leicester City heeft met 1-2 gewonnen bij Aston Villa villei leicestercity lcfc

, vorige week nog met 3-1 te sterk voor Liverpool, kende een zeer voortvarende start op Villa Park. Binnen 23 minuten had de succesvolle formatie van manager Brendan Rodgers een 0-2 voorsprong te pakken in Birmingham. Na negentien minuten legde Harvey Barnes de bal breed op James Maddison en de middenvelder krulde de bal vervolgens via de paal langs Villa-doelman Emiliano Martínez: 0-1. Slechts vier minuten later moesten El Ghazi en consorten opnieuw een dreun incasseren.

El Ghazi, die vorige week tegen Brighton & Hove Albion nog op de bank begon, kon voor rust ook weinig uitrichten voor het redelijk onmachtige Villa. Manager Dean Smith zal harde woorden hebben gebruikt in de rust, want de spelers van de thuisploeg begonnen zeer fel aan de tweede helft. Eén en ander resulteerde al drie minuten na de hervatting in de aansluitingstreffer.

Villa deed in het restant van de tweede helft verwoede pogingen om de gelijkmaker te forceren, terwijl Leicester met de snelheid van Vardy loerde op de ruimte achter de verdediging van de thuisspelende formatie. Mede door de afwezigheid van de geblesseerde Jack Grealish kon Villa echter niet echt een vuist maken in aanvallend opzicht. Ver in blessuretijd zag de mee opgekomen Tyrone Mings nog een kopbal in kansrijke positie naast het doel verdwijnen.

/  🏆 16. in NL

Arsenal toont mede dankzij uitblinker Pépé veerkracht tegen Leicester CityArsenal heeft zondagmiddag een fraaie overwinning geboekt in de Premier League leiars
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Leicester City wordt verrassend geklopt en zet CL-ticket serieus op het spelLeicester City is vrijdagavond onderuitgegaan in de Premier League

‘Leicester City, RB Leipzig en AC Milan in de markt voor ‘£15m-rated’ PSV’er’De belangstelling voor Noni Madueke neemt zienderogen toe psv

Leicester City zet stap dichter richting Champions League-deelnameLeicester City heeft vier dagen na het bereiken van de FA Cup-finale ook uitstekende zakengedaan in de Premier League lcfc

Leicester City verzekert zich van de eerste FA Cup-finale sinds 1969Leicester City heeft zondagavond de finale van de FA Cup bereikt leisou