Leest terug: FC Emmen legt Jong FC Utrecht over de Drentse knie

• 📰 RTVDrenthe
  • 84 sec. here
  • News: 37%
  • Publisher: 61%

Eindstand FC Emmen - Jong FC Utrecht: 2-0 Heylen opende in minuut 41 de score met een geplaatst afstandsschot Mendes mocht twintig minuten meedoen en maakte dus zijn rentree Mendes was in minuut 74 de aangever bij de 2-0 van Ubbink

Heylen opende in minuut 41 de score met een geplaatst afstandsschotMendes was in minuut 74 de aangever bij de 2-0 van UbbinkFC Emmen ontvangt luid applaus van het publiek, want wint met 2-0 van Jong FC Utrecht en doet daarmee goede zaken op de ranglijst. De Drenten stijgen maar liefst zes plaatsen en staan nu tiende in de Keuken Kampioen Divisie.Toch niet! Even dronken van het getik, maar er komt geen kans uit. Wel leuk om naar te kijken.Maar doet dat keurig.

Daar lijkt Blake de gasten op voorsprong te schieten, maar volgens Timmer maakt het talent van FC Utrecht voorafgaand aan zijn doelpunt een overtreding. Het blijft 0-0.Maar daar rekent niemand in een roodwit shirt op.Maar Parzyszek krijgt er zijn Poolse teentje niet tegenaan.Ontfutselt daar de bal van Blake en kan daardoor een nieuwe aanval beginnen. De steekpass op Parzyszek die dan volgt, is net iets te scherp.

De derde Drentse corner belandt op de stropdas van de jonge Ter Apeler, maar hij kan niet tot een doelpoging komen.Aan de rechterkant, gaat Hardeveld voorbij en ziet vervolgens zijn voorzet veranderen in een achterzet.Parzyszek, punthoofd! Knikt de bal net naast. De eerste grote kans van de wedstrijd is voor FC Emmen.Vrije trap

Op een mooie plek en daar melden zich Ubbink, Smeets en Hardeveld. Het publiek voelt dat hier iets in zit, maar de bal gaat jammerlijk over. Smeets mikt te hoog.Een combinatie door de as levert een schotpoging op van Vlak. De bal gaat via een vijandelijk been over het doel van Raatsie, maar Timmer geeft een doeltrap.De eerste Drentse hoekschop is een feit na een aanval vol potentie. De voorzet wordt er echter net op tijd uitgehaald. De corner wordt goed verdedigd door de bezoekers.Voor Brouwer.

Parzyszek wordt bediend op randje zestien en haalt uit. Zet daarmee Raatsie aan het werk, maar heel veel moeite heeft de keeper niet met deze poging.20:06Andersen denkt dat zijn doelman wel even bij het spel betrokken wil worden en passt de bal vanaf de helft van FC Emmen helemaal terug naar zijn balkenvanger. De aanval die daaruit geboren wordt levert de gasten hun tweede hoekschop op.

/  🏆 10. in NL

Luister hier live naar FC Emmen - Jong FC UtrechtFC Emmen ontvangt 'reuzendoder' Jong FC Utrecht. De Domstedelingen hebben maar een punt meer dan Emmen, maar versloegen wel al koploper Roda JC en FC Groningen.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen in goedgevuld stadion tegen Jong FC UtrechtFC Emmen speelt vanavond tegen Jong FC Utrecht De wedstrijd is om 20.00 uur begonnen De Drenten staan momenteel zestiende op de ranglijst, Jong FC Utrecht is de nummer dertien

Liveblog: Heylen schiet FC Emmen naar een 1-0 voorsprong tegen Jong FC UtrechtRuststand FC Emmen - Jong FC Utrecht: 1-0 De wedstrijd is om 20.00 uur begonnen De Drenten staan momenteel zestiende op de ranglijst, Jong FC Utrecht is de nummer dertien Heylen opent de score met een geplaatst afstandsschot

Rui Mendes na acht maanden terug in wedstrijdselectie FC EmmenNa acht maanden blessureleed is er dan eindelijk heugelijk nieuws voor Rui Mendes. De Portugees, die op 23 januari in de wedstrijd tegen PSV uit de wedstrijd werd geschopt, maakt morgen zijn rentree in de selectie.

Rui Mendes na acht maanden blessureleed terug in wedstrijdselectie FC EmmenNa acht maanden blessureleed is er dan eindelijk heugelijk nieuws voor Rui Mendes. De Portugees, die op 23 januari in de wedstrijd tegen PSV uit de wedstrijd werd geschopt, maakt morgen zijn rentree in de selectie.

Nankishi brengt Heracles terug in de wedstrijd, voorsprong Utrecht in gevaarRon Jans heeft de basisopstelling van FC Utrecht voor het uitduel met Heracles Almelo behoorlijk op de schop gegooid. Jans, die zaterdagavond zijn debuut maakt als trainer van de Domstedelingen, verwijst onder anderen Jens Toornstra, Zakaria Labyad en Bart Ramselaar naar de bank.\u00a0
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »