Lees terug: FC Groningen en FC Emmen weten niet te scoren in de Euroborg

• 📰 RTVDrenthe
  • 49 sec. here
  • News: 23%
  • Publisher: 61%

Eindstand FC Groningen - FC Emmen: 0-0 De coaches wisselen hun spitsen pas in de laatste minuten in. Beide ploegen verloren hun wedstrijd afgelopen vrijdag. FC Emmen staat vierde. FC Groningen staat veertiende.

De coaches wisselen hun spitsen pas in de laatste minuten in.Tot vrijdag! Dan zijn we er weer. Vanuit de Oude Meerdijk, waar FC Emmen speelt tegen Jong AZ. De ploeg die vanavond wist te winnen van De Graafschap.Het stadion springt op. Hier leek de goal te vallen, maar de bal wordt op een miraculeuze wijze naast geschoten door Hove.Balker wordt gestoord achterin en kapt terug. Het publiek wilde dat hij vooruit speelde, dus ze beginnen hem uit te fluiten.De goal was bijna voor FC Groningen.

Ook bij FC Groningen zijn er de nodige wijzigingen. Het meest opvallende daarbij is dat Kevin van Veen op de bank begint. Ook wisselt Lukkien van keeper. Verrips mag plaatsnemen op de bank, Hidde Jurjus verdedigt het doel.Welkom bij het liveblog van dé wedstrijd van de eerste seizoenshelft. De strijd tussen Drenthe en Groningen. FC Emmen speelt vanavond uit in Groningen. Dick Lukkien tegen z'n oude ploeg. De nummer vier tegen de nummer veertien.

De Drenten worden goed gesteund vandaag in het stadion door eigen supporters. Er reizen voor KKD-begrippen een recordaantal uitsupporters mee.zitten in het uitvak tijdens de wedstrijd. Of ze allemaal op tijd zijn, is nog maar de vraag. Twee bussen hebben namelijk te maken gehad met pech onderweg, waardoor er vertraging is opgelopen.

Martin Van den Kerkhof fluit de wedstrijd tussen tussen de twee noordelijke ploegen. Er is geen VAR aanwezig, want die is er het hele seizoen niet in de KKD.

/  🏆 10. in NL

Liveblog: FC Groningen en FC Emmen beginnen aan de tweede helftTussenstand FC Groningen - FC Emmen: 0-0 In de eerste helft was FC Groningen beter, maar ook FC Emmen kreeg twee mega kansen Beide ploegen verloren hun wedstrijd afgelopen vrijdag. FC Emmen staat vierde. FC Groningen staat veertiende. Volg alles via ons liveblog.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

ADO verzuimt koploper te worden, FC Groningen wint ook niet van EmmenLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

FC Groningen wint ook niet van FC Emmen, ADO verzuimt koppositie te grijpenFC Groningen is er maandag weer niet in geslaagd om drie punten te veroveren. Bij het weerzien van trainer Dick Lukkien met FC Emmen werd er doelpuntloos gelijkgespeeld. ADO Den Haag verzuimde in Amsterdam de koppositie te grijpen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

- Live: FC Groningen - FC Emmen, Maandag 23 oktober 2023De complete wedstrijdpagina van FC Groningen tegen FC Emmen (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Liveblog: FC Groningen en FC Emmen begonnen aan dé KKD-wedstrijd van het noordenTussenstand FC Groningen - FC Emmen: 0-0 Dick Lukkien speelt vandaag voor het eerst officieel tegen z'n oude werkgever. Beide ploegen verloren hun wedstrijd afgelopen vrijdag. FC Emmen staat vierde. FC Groningen staat veertiende. Volg alles via ons liveblog.

Liveblog: FC Groningen heeft de overhand in het eerste halfuur tegen FC EmmenTussenstand FC Groningen - FC Emmen: 0-0 Dick Lukkien speelt vandaag voor het eerst officieel tegen z'n oude werkgever. Beide ploegen verloren hun wedstrijd afgelopen vrijdag. FC Emmen staat vierde. FC Groningen staat veertiende. Volg alles via ons liveblog.