• 📰 voetbalzonenl
  • 65 sec. here
  • News: 29%

Leeds United heeft zaterdagavond een punt gepakt tegen Manchester City: 1-1

, maar maakten die dankzij de gelijkmaker van Rodrigo Moreno goed: 1-1. Leeds handhaaft zich met zeven punten uit vier wedstrijden in de top van de Premier League. Het Manchester City van Josep Guardiola staat met slechts vier punten uit drie teleurstellend tiende.

Manchester City overrompelde de tegenstander in de openingsfase en raakte in de derde minuut de paal via een vrije trap van. Een individuele actie van Raheem Sterling leverde in de zeventiende minuut een voorsprong op. De aanvaller dribbelde vanaf de linkerkant naar binnen en vond na enkele schijntrappen knap de verre hoek: 1-0. City bleef tot ongeveer een half uur spelen de betere ploeg, waarna Leeds steeds beter in de wedstrijd kwam.

De thuisploeg kreeg acht minuten voor rust zijn eerste echte kans van de wedstrijd. Stuart Dallas kreeg na een vloeiende aanval over diverse schijven een schietkans, maar zag zijn inzet fraai gekeerd worden door Ederson. De doelman van Manchester City was op slag van rust opnieuw belangrijk voor zijn ploeg, ditmaal door knap te redden op de doorgebroken Luke Ayling.

Bielsa bracht twaalf minuten na rust Rodrigo Moreno in het veld bij Leeds en werd daar binnen enkele minuten voor beloond. De Spaanse spits zag eerst een gevaarlijk schot geblokt worden door Kyle Walker en wist uit de daaropvolgende hoekschop te scoren. Dat was te danken aan Ederson, die mistastte op de hoge bal, waarna Rodrigo van dichtbij afrondde. City drong daarna aan op zoek naar de winnende treffer, maar het was Leeds dat de grootste kans daartoe kreeg.

/  🏆 16. in NL

Dit is het speelschema van Ajax in de Champions LeagueAjax begint het avontuur in de Champions League dit seizoen met een thuiswedstrijd tegen Liverpool.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

DPG Media Privacy Gate
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

‘Cavani bereikt akkoord en tekent verrassend in Premier League’Edinson Cavani vervolgt zijn loopbaan bij Manchester United, zo verzekert ESPN zaterdagavond
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Eigenaresse zaal trouwfeest met 180 bezoekers spreekt lezing politie tegen: 'Vanmiddag weer feest'Volgens de eigenaresse van feestzaal La Reine in Tilburg-Noord waren er minder dan 180 gasten aanwezig bij een bruiloft vrijdagavond. Volgens haar klopt het aantal dat de politie zaterdagmorgen meldde niet. Op het exacte aantal bezoekers gaat ze echter niet in. Ze kan gewoon haar gang gaan. Politie_Tilburg is zeer terughoudend om escalatie te voorkomen en ter discriminatie verantwoording te worden geroepen. Vandaag zijn we wel druk met parkeerbonnen aan hardwerkenden geldbesteders die 10 min te laat bij de auto zijn. Sluiten die tent !!! Heeft toch wel voordelen dat vrouwen gescheiden moeten van mannen, feestje kan theoretisch 2x zo groot👍🏻 Claxokaan
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Opnieuw teleurstellend resultaat voor Atlético Madrid en Luis SuárezAtlético Madrid heeft opnieuw doelpuntloos gelijkgespeeld in LaLiga colchoneros