• 📰 voetbalzonenl
  • 40 sec. here
  • News: 19%

Lees verder

, maar kwam in de slotfase bedrogen uit. De Amsterdammers stonden tot aan de 92ste minuut op voorsprong dankzij een treffer van Jaydon Banel, maar zagen hoe Ozan Kökçü in de absolute slotfase een punt redde voor zijn ploeg: 1-1. Jong Ajax wacht na zeven wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning in de Keuken Kampioen Divisie.

Dave Vos voerde een aantal opvallende wijzigingen door in het basiselftal van Ajax. De oefenmeester van de Amsterdammers koos op de linksbackpositie voor Anass Salah-Eddine, die zondagmiddag nog tien minuten meespeelde in de gestaakte Klassieker tegen Feyenoord. Diant Ramaj stond onder de lat bij het beloftenelftal van Ajax.

Vos haalde Salah-Eddine in de rust naar de kant. De linkervleugelverdediger staat woensdagmiddag ‘aan de aftrap’ bij de hervatting van De Klassieker, aangezien de opstellingen niet mogen veranderen. Na rust waren de kansen spaarzamer op De Toekomst en werd het tempo wat lager. In de slotfase van de wedstrijd kwamen de bezoekers toch nog langszij. Het was Kökçü die op schitterende wijze de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

/  🏆 16. in NL

Voetbal op tv: op deze zender is Jong Ajax vanavond te zienLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

- Live: Jong Ajax - FC Eindhoven, Maandag 25 september 2023De complete wedstrijdpagina van Jong Ajax tegen FC Eindhoven (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Jong Ajax verrast enigszins met basiself: één naam speelde ook tegen FeyenoordLees verder

Ajax-Feyenoord woensdag zonder publiek uitgespeeld, Ajax overweegt juridische stappenHet restant van de zondagmiddag bij een 0-3 stand gestaakte wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord zal woensdagmiddag worden uitgespeeld. Dat heeft voetbalbond KNVB besloten.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »