Italië schiet sprookje Hongarije kapot: Engeland op 3-3 na spectaculaire comeback

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 34 sec. here
  • News: 17%

Hongarije heeft de Final Four van de Nations League niet kunnen halen : Engeland Duitsland

In de tweede helft was het voornamelijk Italië dat op zoek ging naar het tweede doelpunt. Zeven minuten na rust kwam die goal er ook toen vleugelverdediger Federico Dimarco kon scoren na een assist van Bryan Cristante. Door deze goal wonnen de Italianen in Boedapest en gaan zij door naar de Final Four in de Nations League. Het sprookje van de Hongaren is daarmee voorbij, zij eindigen op enorm knappe wijze tweede in de Poule Des Doods.

In de eerste helft was het duidelijk Duitsland dat het betere spel had. Engeland kreeg wel wat kansjes via onder andere Raheem Sterling, maar de uitploeg had het meeste van het balbezit. In de tweede helft barstte de wedstrijd pas echt los. Zeven minuten na rust vloert Maguire Musiala in de zestien meter van Engeland. Ilkay Gündogan pakt het cadeautje uit en zet Duitsland op voorsprong. Een kwartier later was het Kai Havertz die op schitterende wijze de score voor de uitploeg verdubbelde. Maar Engeland gaf niet op en maakte in de 72e minuut de 1-2 via linksback Luke Shaw en nog geen drie minuten later maakte invaller Mason Mount ook de 2-2.

/  🏆 20. in NL

Enschede mag zich na poulewinst Oranje opmaken voor Final Four Nations LeagueENSCHEDE - De Grolsch Veste mag zich opmaken voor de Nations League Finales volgend jaar juni. Enschede is samen met Rotterdam kandidaat speelstad van het evenement waar Oranje zich zondagavond dankzij een 1-0 overwinning op België voor kwalificeerde.
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Italië naar Final Four Nations League, spektakelstuk Engeland en DuitslandItalië klopt Hongarije met 2-0. Engeland en Duitsland maken er in een wedstrijd die er eigenlijk niet meer toe deed een spektakelstuk van. Op Wembley eindigt het in 3-3.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Oranje kent tweede mogelijke opponent in Final Four van de Nations LeagueItalië heeft zich geplaatst voor de Final Four van de Nations League
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Conclusies: record van Gaal, Oranje mist duo, KNVB-kassa rinkelt door Final FourHet Nederlands elftal deed nog wat extra vertrouwen op in de officieuze uitzwaaiwedstrijd. Oranje speelde niet groots tegen Belgi\u00eb, maar won met 1-0. VoetbalPrimeur trekt zes conclusies.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

VZ 5: Oranje naar Final Four; Turkije verliest van land met 50.000 inwonersIn de rubriek VZ 5 maakt Voetbalzone dagelijks een selectie van de vijf belangrijkste nieuwsverhalen uit de afgelopen 24 uur

Nederlands elftal plaatst zich voor Final Four na overwinning op BelgiëOranje moest ook wel erg dik verliezen om de groepswinst in de Nations League nog uit handen te geven. In de Johan Cruijff Arena wordt het 1-0. Laatste vier bedoeld u? Jeetje wat een plezier om naar PvH en RvdV te kijken en te luisteren na de wedstrijd 😜 cynismeaan