Invaller Conceição helpt Portugal in blessuretijd aan winst op Tsjechië

• 📰 NOSsport
  • 23 sec. here

De ex-Ajacied maakt in Leipzig van dichtbij de 2-1. De Portugezen maakten in de tweede helft een 0-1 achterstand goed.

Portugal heeft in de laatste wedstrijd van de eerste speelronde van het EK op het nippertje gewonnen van Tsjechië: 2-1. De Europees kampioen van 2016 kwam terug van een achterstand en in blessuretijd maakte ex-Ajacied Francisco Conceição het winnende doelpunt. Daarmee beginnen de Portugezen net als Turkije met drie punten in groep F. Turkije won eerder vandaag met 3-1 van EK-debutant Georgië. Het EK-duel in Leipzig ging bij de aftrap al de geschiedenisboeken in.

De meeste ingevingen kwamen van Leão, de beste kansen in de eerste helft voor Ronaldo. Na een prachtpass van Bruno Fernandes kreeg Ronaldo de bal niet over keeper Jindrich Stanek heen. Even voor rust was Ronaldo opnieuw gevaarlijk. Doelman Stanek redde op het schot uit de draai. Voor het eerst dit EK stond er een 0-0 ruststand op het scorebord. Ook in de tweede helft hield Portugal een groot overwicht, maar hield Tsjechië stand.

/  🏆 12. in NL

Invaller Conceição helpt Portugal in blessuretijd aan winst op TsjechiëDe ex-Ajacied maakt in Leipzig van dichtbij de 2-1. De Portugezen maakten in de tweede helft een 0-1 achterstand goed.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Ronaldo in de spits bij Portugal • Na Portugal-Tsjechië is eerste speelronde voorbijOp de vijfde dag van het EK voetbal komen de laatste deelnemers voor het eerst in actie: Turkije-Georgië (18.00 uur) en Portugal-Tsjechië. En natuurlijk het laatste Oranje-nieuws.

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Ronaldo meest dreigend voor Portugal • Tsjechië houdt goed standOp de vijfde dag van het EK voetbal komen de laatste deelnemers voor het eerst in actie: Turkije-Georgië (18.00 uur) en Portugal-Tsjechië. En natuurlijk het laatste Oranje-nieuws.

VI Live: Lingr begint op de bank bij Tsjechië, Portugal met RonaldoLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Voormalig Ajacied Conceição maakt erg veel indruk richting EK met PortugalLees meer