• 📰 voetbalzonenl
  • 48 sec. here
  • News: 23%

Inter maakt geen fout tegen laagvlieger en heeft CL-ticket stevig in handen froint

. Inter kwam in de eerste helft op een 0-2 voorsprong, maar zag die comfortabele marge in de tweede helft nog in gevaar komen.

Doordat AC Milan en AS Roma eerder dit weekeinde wisten te winnen, kon Internazionale op bezoek bij laagvlieger Frosinone een zege gebruiken om de derde plaats in de Serie A stevig in handen te houden.kenden een uitstekende start in het Stadio Benito Stirpe een uitstekende start, want al na negentien minuten stond een voorsprong op het scorebord.

Acht minuten voor rust werd Inter verder op weg geholpen door Frosinone. Raman Chibsah werkte Milan Skriniar in het strafschopgebied naar de grond, waarna Ivan Perisic vanaf elf meter de 0-2 tegen de touwen schoot. Doordat er voor rust al een comfortabele marge op het scorebord stond, leek de bezoekers op weg naar een gemakkelijke zege op de nummer voorlaatst van de Serie A. Een kwartier na rust maakte Inter het zichzelf toch nog moeilijk op bezoek bij Frosinone.

Daniel Ciofani legde de bal terug op Francesco Cassata, die vanaf de rand van het strafschopgebied via Inter-doelman

/  🏆 16. in NL

CL-winnaar verbijsterd door tweet van FC Zürich: ‘Dat wist ik niet?’De samenwerking tussen spitsentrainer Florent Malouda en FC Zürich is ten einde gekomen, zo meldt de club uit Zwitserland donderdag via de officiële kanalen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

L'Équipe: CL-uitblinkers Ajax staan er goed op bij PSG!Paris Saint-Germain volgt de verrichtingen van David Neres en Donny van de Beek nauwgezet

In de wandelgangen: Inter hoopt op deal van maximaal dertig miljoen met AjaxIn de wandelgangen: Inter hoopt op deal van maximaal dertig miljoen met Ajax voor Nicolás Tagliafico

Keizer boekt met Sporting zesde zege op rij en heeft derde plaats in handenLees verder

Politie heeft handen vol aan supporters Juventus: messen en stokken op zakDe politie heeft in Amsterdam opnieuw tientallen Italiaanse voetbalsupporters aangehouden. Het gaat om aanhangers van Juventus die onder meer messen, stokken, pepperspray, vuurwerk en hamers bij zich hadden. Ach kom .... tegenwoordig lopen er wel meer met messen rond hier in Nederland. De andere kant liep ook met van alles, eenzijdige berichtgeving. Komt daar nog een sanctie voor? Nee tuurlijk niet....
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »