Ihattaren maakt zijn eerste goal in exact een jaar bij basisdebuut voor Jong Ajax

• 📰 NUsport
  • 26 sec. here
  • News: 14%

Mohamed Ihattaren heeft maandagavond zijn eerste doelpunt in precies een jaar tijd gemaakt. De twintigjarige spelmaker zorgde bij zijn basisdebuut voor Jong Ajax voor de 4-0 tegen TOP Oss in de Keuken Kampioen Divisie.

Na ongeveer tien minuten in de tweede helft schoot Ihattaren vanaf de rand van het zestienmetergebied fraai in de bovenhoek. Het was voor hem de bekroning op een goede wedstrijd, waarin hij even later werd gewisseld.

In de eerste helft had Ihattaren al een assist gegeven bij de 3-0 van Kenneth Taylor en was hij ook betrokken bij de aanval die tot de 2-0 leidde, waarbij Taylor eveneens scoorde. De score was geopend door Brian Brobbey uit een penalty en vlak voor het einde redde Niels Fleuren de eer namens TOP Oss: 4-1.

Exact een jaar geleden, op 4 april 2021, maakte Ihattaren zijn laatste doelpunt als profvoetballer. Hij deed dat toen als invaller namens PSV in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Boeien

/  🏆 2. in NL

Ihattaren maakt basisdebuut achter ‘superaanval’ bij Jong AjaxJohn Heitinga gunt Mohamed Ihattaren na zijn invalbeurt van afgelopen vrijdag nu ook zijn eerste basisplaats bij Jong Ajax
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Dit wil je zien: Ihattaren maakt op fraaie wijze zijn eerste Jong Ajax-goalMohamed Ihattaren heeft zijn eerste doelpunt voor Jong Ajax gemaakt, en wat voor eentje. De aanvallende middenvelder kreeg de bal op een 3-0 voorsprong aangespeeld door Mohamed Daramy, zocht ruimte voor een schot met links en vond de verre kruising. De vreugde-uitbarsting van Ihattaren, die met nummer tien speelde, is begrijpelijk! Totaal niet interessant die hufter
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Ihattaren bekroont basisdebuut bij Jong Ajax met mooie goal en assistMohamed Ihattaren heeft zijn basisdebuut voor Jong Ajax opgeluisterd met een mooie goal, een assist \u00e9n een voorassist. De aanvallende middenvelder, die met rugnummer tien speelde, maakte een prima indruk en werd na een uur gewisseld. Vergeet de voor-voorassist niet 🤣 Goh, tegen (niet top) oss. Nou nou...

Ihattaren scoort fraaie eerste goal bij basisdebuut Jong Ajax
Bron: AT5 - 🏆 1. / 68 Lees verder »

'Barça is prachtig, meesterlijk en onvergetelijk, Pedri en De Jong dansten'FC Barcelona en Pedri worden bewierookt na de nipte overwinning bij Sevilla in de Primera Divisi\u00f3n. De Spaanse kranten oordelen dat de Catalanen weer helemaal terug zijn, maar Real Madrid van de titel afhouden lijkt onmogelijk.