Hoofdrol Fernandes bij comeback United, Arsenal morst punten, Spurs koploper

• 📰 NOS
  • 25 sec. here

Op een vermakelijke Premier League-zaterdagmiddag zijn Manchester United en Arsenal teruggekomen van een vroege achterstand.

Nottingham, de ploeg die zich vorig seizoen maar nipt handhaafde, leek op papier een fijne tegenstander voor eerherstel. Maar binnen vier minuten was het alweer gedaan met de voornemens van Ten Hag. Door toedoen van Taiwo Awoniyi en Willy Boly keek Manchester United snel tegen een 0-2 achterstand aan.

Bukayo Saka zette Arsenal via een penalty in de zeventigste minuut op gelijke hoogte. Reeds twee minuten later was het Emirates-stadion de vroege achterstand vanArsenal - Fulham

/  🏆 5. in NL

Hoofdrol Fernandes bij comeback United, Arsenal morst punten, Spurs koploperManchester United maakt een comeback na twee vroege tegendoelpunten en wint met 3-2 van Nottingham Forest. Ook Arsenal komt vroeg op achterstand tegen Fulham: 2-2.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Wedstrijd op zijn kop: United komt dankzij Fernandes op voorsprong tegen ForestManchester United neemt het op zaterdagmiddag om 16:00 op tegen Nottingham Forest. De ploeg van Erik ten Hag zal zich willen revancheren voor de 2-0 nederlaag die het leed bij Tottenham Hotspur. In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

RB Leipzig vermorzelt Stuttgart, hoofdrol voor Xavi SimonsLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Arsenal moet aan de bak: Gunners al vroeg op achterstand tegen FulhamZaterdagmiddag speelt Arsenal om 16:00 tegen Fulham, in het Emirates Stadium. De ploeg van manager Mikel Arteta won zijn eerste twee wedstrijden in de Premier League, met nipte zeges op Nottingham Forest (2-1) en Crystal Palace (0-1). In de stadsderby tegen Fulham hoopt Arsenal zijn ambities om mee te doen om de titel kracht bij te zetten. In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd en praat je mee!

LIVE: Arsenal gaat tegen Fulham voor derde competitiezege op rijZaterdagmiddag speelt Arsenal om 16:00 tegen Fulham, in het Emirates Stadium. De ploeg van manager Mikel Arteta won zijn eerste twee wedstrijden in de Premier League, met nipte zeges op Nottingham Forest (2-1) en Crystal Palace (0-1). In de stadsderby tegen Fulham hoopt Arsenal zijn ambities om mee te doen om de titel kracht bij te zetten. In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd en praat je mee!

Emirates Stadium schrikt wakker: Fulham scoort na 57 seconden tegen ArsenalArsenal is zaterdagmiddag allesbehalve scherp begonnen aan het thuisduel met Fulham. Na nog geen minuut spelen stond het al 0-1. Bukayo Saka ging de fout in, waarna ook doelman Aaron Ramsdale niet vrijuit ging bij de openingstreffer van Andreas Pereira.\u00a0