Heracles wint van Jong PSV en blijft foutloos in KKD, zeperd voor De Graafschap

• 📰 NUsport
  • 47 sec. here
  • News: 22%

Heracles Almelo kent tot dusver een uitstekende start in de Keuken Kampioen Divisie. De Almeloërs wonnen maandag bij Jong PSV ook de derde wedstrijd van het seizoen: 0-3. De Graafschap staat juist nog op de hatelijk nul na een smadelijke nederlaag bij Jong Ajax: 5-1.

Heracles was vanaf de aftrap de betere partij op De Herdgang en stapelde kans op kans. Pas in de 23e minuut was het raak voor de ploeg van coach John Lammers. Lucas Schoofs bekroonde een prachtige aanval met de 0-1.

Door de overwinning in Eindhoven heeft Heracles na drie duels de perfecte score in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Almelo won niet alleen alle drie de wedstrijden, maar scoorde ook tien keer en kreeg nog geen doelpunt tegen. Ook Jong AZ staat na maandagavond op negen punten. De ploeg van trainer Maarten Martens was in eigen huis met 3-2 te sterk voor Almere City. Bij rust stond het al 2-0 voor de Alkmaarders. Ook Roda JC en FC Eindhoven hebben na drie speelrondes nog geen punt verloren.De Graafschap staat nog op nul punten na de eerste drie wedstrijden.De Graafschap kende een dramatische avond op bezoek bij Jong Ajax.

In de slotfase liepen de Amsterdamse beloften verder weg van De Graafschap, dat in 2019 voor het laatst in de Eredivisie uitkwam. Gabriel Misehouy maakte in de zeventigste minuut de 3-1 en Christian Rasmussen schoot drie minuten later via de onderkant van de lat de 4-1 binnen.

/  🏆 2. in NL

Lucca opent rekening in Amsterdam; Heracles Almelo dendert doorHeracles Almelo is ook na de derde speelronde in de Keuken Kampioen Divisie nog altijd foutloos
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Jong PSV niet opgewassen tegen titelkandidaat HeraclesJong PSV heeft maandagavond niet kunnen verrassen tegen titelkandidaat Heracles. De ploeg uit Almelo won het competitieduel in de Keuken Kampioen Divisie met 0-3 op De Herdgang in Eindhoven.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Heracles nog zonder tegengoal, Jong Ajax droogt 'Superboeren' afHeracles Almelo zet de goede vorm in de eerste divisie probleemloos door. In Eindhoven versloeg de ploeg van John Lammers de beloften van PSV met 0-3.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Jong Ajax met Lucca vergroot problemen De Graafschap, Heracles wint eenvoudigHeracles Almelo heeft na drie wedstrijden nog altijd de volle buit in de Keuken Kampioen Divisie. De club bleek maandagavond een maat te groot voor Jong PSV. De Graafschap zakt dieper in het moeras, na een nederlaag op bezoek bij Jong Ajax.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Megakap 120 moeraseiken aan Zeven Bosjes in Almelo begint deze weekALMELO - Het kappen van 120 moeraseiken aan de Zeven Bosjes in de wijk Windmolenbroek begint deze week. De klus gaat naar verwachting drie weken duren. De beeldbepalende bomen moeten weg omdat wortels schade veroorzaken aan weg en stoep. Waarom?
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Henk de Jong 'straft hele team': 'Echt waardeloos, daar snap ik niks van'Henk de Jong vindt de 1-4 overwinning bij Fortuna Sittard enigszins geflatteerd. De trainer van SC Cambuur was ontevreden over de eerste helft en besloot acht minuten voor rust al een dubbele wissel door te voeren.