Heracles Almelo stuit opmars van Fortuna met zeldzame overwinning

• 📰 voetbalzonenl
  • 67 sec. here
  • News: 30%

Heracles Almelo heeft vrijdagavond een minimale zege geboekt in de Eredivisie forher

zeven minuten voor rust voor de voorsprong, die in de tweede helft niet meer uit handen gegeven werd: 0-1. Het was voor Heracles de eerste zege in Sittard sinds 11 februari 2005, toen de Almeloërs met 0-3 te sterk waren. Dankzij de driepunter bezet de ploeg van Frank Wormuth nu met 28 punten de negende positie van de ranglijst; Fortuna, dat de voorgaande twee duels had gewonnen blijft met drie punten minder steken op plek elf.

De eerste helft werd niet bepaald gekenmerkt door uitstekend voetbal, daar beide teams zich erg afwachtend opstelden. Grote kansen werden er nauwelijks gecreëerd: het schaarse aantal gebeurtenissen bestond tot tien minuten voor rust uit een corner voor Fortuna Sittard en een over het doel gemikte vrije trap van George Cox. De eerste serieuze doelpoging van de wedstrijd kwam van de voet van Ben Rienstra, die na een combinatie met Lisandro Semedo rakelings naast schoot.

Heracles was een groot deel van de eerste helft volkomen onzichtbaar, maar het kwam toch aan de leiding. Het was Rai Vloet die in de 38ste minuut zijn negende treffer van het seizoen aantekende. Hij schoot van dichtbij binnen uit een voorzet van Luca de la Torre, die de bal in het zestienmetergebied ontving na goed voorbereidend werk van Ismail Azzaoui.

In het tweede bedrijf ging Fortuna nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar tot tweemaal toe was het doelman Janis Blaswich die een Limburgse treffer in de weg stond. Eerst sloeg hij een poging van Mats Seuntjens met de vuisten weg, vervolgens stond de sluitpost op de juist plek om een treffer van Rienstra te voorkomen. Aan de andere kant ontstond er halverwege de tweede helft een kans voor Burgzorg, maar wederom was het Van Osch die zijn ploeg in de wedstrijd hield.

/  🏆 16. in NL

Recordhouder van Eredivisie-duels voor Heracles Almelo stopt als voetballerTim Breukers hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Celstraffen van vier jaar voor sadistische gijzeling AlmeloRechtszaak: Het slachtoffer werd volgens de rechtbank in mei 2019 een nacht lang vastgehouden door de twee veroordeelden en „tegen zijn wil getatoeëerd, gemarteld en ernstig bedreigd”. Nog weinig!
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

Schuldeisers frauderende zorginstelling Almelo staan met lege handenDe instelling kwam in opspraak toen bleek dat de directeur tonnen had vergokt in het casino. Andere media als Tubantia melden wel de naam van deze boef: Nina Barsamian. Marktwerking. Pffffff.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Broers in zaak Lotte (14) uit Almelo langer vast, vader vrijgelatenHet lichaam van het meisje werd op 10 januari gevonden in een sloot in Almelo. Ze is volgens het OM door een misdrijf om het leven gekomen. Arm meisje...... 😢 Rust in vrede Lotte🙏, dat karma een bitch mag zijn!

'Verdachte broers hadden beiden relatie met overleden Lotte uit Almelo'Het lichaam van het meisje werd op 10 januari gevonden in een sloot. Ze is volgens het OM door een misdrijf om het leven gekomen. Eerwraak, maar daders zijn gewoon nederlandse witte jongens. Dus die pvv’ers zullen wel gewoon hun bek houden. Tuurlijk. Zal de politie nu ook appjes rond sturen? racisme?