Henk Veerman poetst curieuze blunder ADO-doelman weg met dubbelslag

• 📰 voetbalzonenl
  • 62 sec. here
  • News: 28%

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.Roda JC Kerkrade veroverde vorige week de eerste periodetitel en luisterde die mijlpaal vrijdagavond op met een 3-1 zege op Jong AZ.

FC Den Bosch en FC Eindhoven hielden elkaar behoorlijk in bedwang in de eerste helft van het Brabantse onderonsje in De Vliert. Tien minuten na de hervatting werd de ban gebroken door de bezoekers uit Eindhoven. Doelman Jakub Ojrzynski beoordeelde een voorzet van Sven Simons niet goed en het was vervolgens Kökçü die vanaf ongeveer de strafschopstip binnen kon werken: 0-1.

Jong Ajax boekte vrijdagavond een eenvoudige overwinning op VVV-Venl.. In de vierde minuut schoot Mika Godts na een fraaie actie de bal nog op de paal, maar een kwartier later was daar wél de Amsterdamse openingstreffer. Kristian Hlynsson schoot een vrije trap van randje zestien strak tegen de touwen: 1-0. Anass Salah-Eddine verdubbelde even later de marge.

De Graafschap nam na 22 minuten spelen het initiatief in de wedstrijd: Basar Onal werkte een voorzet van Alexander Büttner tegen de touwen en zette zijn ploeg zo op voorsprong. Zes minuten later maakte ook Rio Hillen een treffer, maar dan wel in het verkeerde doel: 1-1. Een klein kwartier na rust zette Simon Colyn zijn ploeg weer op voorsprong. In de kluts belandde de bal tot twee keer toe voor zijn voeten en liet de doelman kansloos: 2-1.

/  🏆 16. in NL

Henk Veerman poetst curieuze blunder ADO-doelman weg met dubbelslagRoda JC Kerkrade veroverde vorige week de eerste periodetitel en luisterde die mijlpaal vrijdagavond op met een 3-1 zege op Jong AZ. Henk Veerman was goud waard voor ADO Den Haag met twee doelpunten tegen TOP Oss en MVV maakte een einde aan een dramatische reeks van vijf nederlagen op rij. De club uit Maastricht scoorde tegen Jong PSV tweemaal in blessuretijd en won daardoor alsnog met 2-3, tot grote vreugde van de meegereisde fans.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

ADO-aanvaller Van der Sande wordt international van BonaireLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

ADO Den Haag-spits Van der Sande (27) kiest voor opvallende interlandcarrièreADO Den Haag-aanvaller Jort van der Sande wordt op zijn 27ste international. De Residentieclub maakt bekend dat de spits voor Bonaire gaat uitkomen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Olij debuteert in Oranje-selectie, geblesseerden De Jong, Gakpo en De Ligt vallen afBondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie bekendgemaakt voor de komende EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Griekenland.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Olij debuteert in Oranje-selectie, geblesseerde De Jong en De Ligt vallen afBondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie bekendgemaakt voor de komende EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Griekenland.

Olij debuteert in Oranje-selectie, geblesseerde De Jong, Gakpo en De Ligt vallen afBondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie bekendgemaakt voor de komende EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Griekenland.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »