Hekkensluiter Volendam pakt punt, twee treffers PEC Zwolle afgekeurd

• 📰 NOSsport
  • 22 sec. here

FC Volendam staat nog steeds onderaan de ranglijst, maar mag in ieder geval een puntje bijschrijven.

Veel schiet FC Volendam er niet mee op, maar een 1-1 gelijkspel op bezoek bij PEC Zwolle is in ieder geval een lichtpuntje voor de ploeg die onderaan staat in de eredivisie. PEC kwam op voorsprong, maar de bezoekers toonden veerkracht en gaan met een punt op zak terug naar Volendam. Voor Volendam is het in deze fase van het seizoen alle hens aan dek. Het gat met de zestiende plaats, die nodig is om directe degradatie te voorkomen, was voorafgaand aan het duel acht punten.

PEC zette voor rust nog even aan, maar de ploegen gingen met een 0-0 stand de kleedkamer in. Na rust lag de wedstrijd meer open. Eerst kreeg Filip Krastev een goede kans op de openingstreffer, maar Volendam-doelman Backhaus redde. Aan de andere kant kreeg Vivaldo Semedohet Zwolse doel onder vuur, maar doelman Jasper Schendelaar lette ook goed op. In de 55ste minuut kreeg PEC een vrije trap op de rand van de zestien.

/  🏆 12. in NL

Hekkensluiter Volendam pakt punt, twee treffers PEC Zwolle afgekeurdFC Volendam staat nog steeds onderaan de ranglijst, maar mag in ieder geval een puntje bijschrijven.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Hekkensluiter Volendam ondanks prachtige tegengoal dichter bij VitesseLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Nieuwe hekkensluiter Volendam hard onderuit door fraaie goals HeerenveenFC Volendam is er zondag niet in geslaagd de laatste plaats in de Eredivisie weer te verlaten. De ploeg van coach Regillio Simons leed door een aantal prachtige treffers een stevige thuisnederlaag tegen sc Heerenveen: 0-4.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

PEC doet zich tekort ondanks wondergoal Van den Berg: punt voor VolendamPEC Zwolle is er niet in geslaagd om FC Volendam te verslaan. Een schitterende vrije trap van Davy van den Berg bleek niet genoeg voor een zege op de hekkensluiter: 1-1.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Invaller Brobbey helpt Ajax naast Fortuna (2-2) • Ook gelijk bij PEC-VolendamIn dit liveblog alles over de volle eredivisiezondag, met onder meer AZ, Feyenoord en Ajax in actie.

Aanvoerder Isimat-Mirin dupeert hekkensluiter Vitesse op bezoek bij HeraclesVitesse speelt een sterke eerste helft in Almelo, maar na een rode kaart van Nicolas Isimat-Mirin trekt Heracles met 3-2 aan het langste eind.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »